"CAM PATLADI, 15 DİKİŞ ATTILAR"

"CAM PATLADI, 15 DİKİŞ ATTILAR" 10 Ağustos 2018 - 13:08 | Güncelleme:

Hande Yener konser öncesi samimi açıklamalarda bulunurken, ayakları sarılı bir şekilde konsere gelen Aylin Coşkun dikkat çekti.

Hande Yener’in önceki akşam konserinde Aylin Coşkun ayak parmakları yara bere içinde sarılı bir şekilde görüldü. Coşkun başından geçen talihsiz kazayı şu şekilde anlattı.

“Dün cam patladı, baya da bir yarıldı ayaklarım evde, 15 dikiş attılar. Tırnağım düşüyor düşmesin diye bantladım. Ağrım var tabii buna da şükür parmaklarım kopabilirdi tabii”

HANDE YENER SİYAHLAR İÇİNDE!

Konser öncesi Hande Yener de siyahlar içinde karşımıza çıktı. Siyah kostümünün ise kendi stylingi olduğunu dile getirerek şu sözleri kaydetti.

“Sahne kostümlerini bir kez giyiyorum bazılarını ayırıp özel bir şey düşünüyorum. Diğerlerini kuru temizlemeden sonra sahneye çıkan arkadaşlara hediye ediyorum”

İNGİLİZCE ŞARKI GELİYOR!

“Sev Beni” şarkısından gelen tepkilerden hoşnut olduğunu dile getiren şarkıcı “Aşık olanların şarkısı oldu, Yıldız da sağolsun onun da dokunuşu oldu. İngilizce şarkı da yaklaştı. Önümüzdeki hafta Faydee ile klip çekiyoruz, konsere de geldi. Yurt dışında ülkemi temsil etmek adına bunu yapıyorum. İngilizce şarkı benim 30 yıllık hayatım” dedi.

“GALİBA DUYGUSAL HAYATTA BAŞARISIZIM”

Ümit Cem Şenol’la biten ilişkisinin ardından barışmaları beklenen Yener, “Galiba duygusal hayatta başarısızım. Onun dışında her konuda başarılıyım. Kader, kısmet! Sevenlerim çok yalnız kalmıyorum bekarlığımı onlara borçluyum. Duygusal hayatımda çöküntü yaşıyorum ama işim beni ayakta tutuyor” diyerek sözlerini noktaladı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ!