RATING ANALİZİ! HANGİ PROGRAMLAR NE KADAR İZLENDİ?

RATING ANALİZİ! HANGİ PROGRAMLAR NE KADAR İZLENDİ? 14 Eylül 2018 - 10:25 | Güncelleme:

Dünün ratingleri belli oldu! Total ve AB grubuna baktığımızda hangi program ne kadar izlenme oranına sahip oldu? Sürpriz gelişmeler var mı? İşte dünün ratinglerinin analizi!

Dünün(perşembe) ratinglerini incelediğimizde ilk dikkati çeken ATV’nin yeni dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin çok iyi bir başlangıç yapmış olması…

Daha ilk bölümden totalde 6.18 rating, 17.03 share ve AB’de ise 5.68 rating, 16.78 share almış… İlk 100’de de ikinci görünüyor.

İlk sırada ise Fox TV’nin başarılı yapımı “Bizim Hikaye” dizisi var. Totalde 7.21 rating, 20.66 share ve AB’de 6.58 rating, 19.97 share… Gayet iyi sonuçlar…

Ancak yeni başlayan “Bir zamanlar Çukurova” dizisi ilk günkü performansıyla, sonraki haftalarda “Bizim Hikaye”yi geçebilir!..

Yemek programları iyi gidiyor. 2 share’lerde kalan Memet Özer’le Mutfakta hariç… Ancak RTÜK cezalarını incelediğimizde yemek programlarının (yarışma şeklinde olanlar tabi ki)  geleceğinin pek parlak olmadığını söyleyebiliriz. Rekabetin getirdiği stresle sınırları zorlayan yemek yarışma programları yeni bir “izdivaç” vakasına dönüşebilir. Bizden söylemesi!..