“NİHAT DOĞAN VE SEREN SERENGİL KOL KOLA “KAYIBA” KOŞUYOR!..”

“NİHAT DOĞAN VE SEREN SERENGİL KOL KOLA “KAYIBA” KOŞUYOR!..” 14 Eylül 2018 - 11:20 | Güncelleme:

Bu yazıyı lütfen dikkatle okuyun… Açıkça kimlerin suçu olduğunu net bir şekilde yazıyorum!..

GÖKHAN KAYA YAZIYOR

Öncelikle, bir magazinci olarak şu sıralar büyük bir problemimiz var!..

Son dönemlerde sürekli kol kola yürüyen, videoda da izleyebileceğiniz gibi sürekli birbirlerine övgüler yağdıran Nihat Doğan ve Seren Serengil birer “gazeteci-magazinci” değil!..

Bu iki isimden biri “türkücü”, diğerinin ise “ne iş yaptığını” hiçbir zaman anlayamadım. Ama asla, gazeteci-magazinci değiller.

Ve bu isimler yüzünden magazin kelimesi bence inanılmaz şekilde kirlenmeye başladı. Şahsım ve arkadaşlarım adına söylüyorum, biz asla bunları hak etmiyoruz.

Hasbelkader televizyonlarda yorumcu olarak yer buldular ve maalesef (belgesiz, delilsiz, kanıtsız, hatta hakaret ve iftira şeklindeki konuşmalarıyla) magazin dünyasına büyük yara verdiler.

Burası(UçanKuş) özgür bir yer olduğu için net yazacağım, kimse kırılmasın…

Başta, bunlara yıllardır kol kanat geren bizim Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar’ın büyük suçu var. Yine, o kadar olaya rağmen bu Nihat’ı Survivor’a götüren Acun Ilıcalı’nın da büyük suçu var. Yine, yanına alıp televizyona çıkaran gazeteci Cengiz Semercioğlu’nun da büyük suçu var!..

Şimdi izleyin bakın, aynı; “Kime iyilik yaparsan ondan kötülük bulursun” misali!.. (Can Tanrıyar’a akıl almaz bel altı iftiralar, Acun Ilıcalı’nın program sunan arkadaşlarının karısına ağır laflar, diğer sunucusuna metres demeler hatta kendi eşine kadar(!), hatta yılların gazetecisi Rıfat Ababay’a Seren’in ettiği laflar, Nihat’tan da tüm habercilere tehditler v.s v.s)

Hatta hatta Cumhurbaşkanı’na bile ağza alınmayacak hakaretler (Seren Serengil’in hakaretleri, Alişan’ın düğününde canlı yayına takılmıştı. Şahitli -belgeli!.. Siyaseten eleştirse tamam da, yaptığı hakaretler şok ediciydi!.. Ve sadece işini yapan Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın’a saldırılar. (Bir de Seren, Beyaz TV’ye gidiyorum diye dedikodu çıkarıyor. Diğer kişiler bir yana, özellikle Cumhurbaşkanı’na bu hakaretleri yapan kişiyi Osman Gökçek, Beyaz TV’nin kapısından içeri sokar mı?..)

Ve bakın buradan yazıyorum. Nihat Doğan’a, “ne olur ne olmaz” hemen yurt dışı yasağı konmalı… Hatta bildiğim başka konular yüzünden Seren Serengil’e de!.. Bugün akşam üstü yazacağım yazıda ne demek istediğimi anlayacaksınız!.. Daha doğrusu Buket Aydın’ın canlı yayında “Daha vermediğimiz çok haberler var” sözünün neyi ifade ettiğini!!!

GÖKHAN KAYA