KIVANÇ VE MAVİ’NİN MÜKEMMEL UYUMU!

KIVANÇ VE MAVİ’NİN MÜKEMMEL UYUMU! 17 Eylül 2018 - 21:33 | Güncelleme:

Mavi ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir arada. Mavi’nin vazgeçilmez yol arkadaşına dönüşen jean’leri, Kıvanç Tatlıtuğ ile devam ediyor.

Mavi, “Hep mi çok Mavi’yiz”  kampanyasını, Kıvanç Tatlıtuğ ile gerçekleştirdiği yeni reklam filmi ile tanıttı.

Reklamda Mavi’nin yüksek kalite ve rahatlık sunan jean’lerinin hayatın her anına mükemmel uyum sağladığı vurgulanıyor. Büyük bir bölümü tek plan çekilen filmin müzikleri ise Toygar Işıklı imzasını taşıyor.

Mavi ile dokuz kampanya dönemi boyunca çok yakın bir şekilde çalıştıklarını belirten Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini Mavi Ailesi’nin bir parçası gibi hissettiğini söyledi. Tatlıtuğ sözlerine şöyle devam etti:

“Mavi ile beraberliğimizin, seneler içerisinde yol arkadaşlığına dönüşmesinden, milyonlarca Mavi dostuna dokunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. İyi bir jean daima güvenebileceğin bir arkadaş gibi seninle birlikte her ortama mükemmel uyum sağlıyor. En rahat olmak istediğim güne de, en özendiğim yere de beni rahatlıkla taşıyor.“

Mavi giyenlerin jean’leri ile özel bir bağ kurduğunu ve bu bağı bir yol arkadaşlığına benzettiklerini belirten Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz, aynı benzerliği Kıvanç Tatlıtuğ ile olan beraberliklerinde de gördüklerini söyledi.

Mavi’nin tıpkı filmde de vurgulandığı gibi kurulduğu günden bu yana kendi çizdiği yoldan ilerlediğini, pes etmediğini belirten Yavuz,  “Hepimizin hayatında özel bir yeri olan, her ‘an’ımıza tanıklık eden, giyildikçe hayatımızdan izler taşıyan jean, bizim kahraman ürünümüz. En iyi bildiğimiz iş, en büyük uzmanlık alanımız. Sürekli yeniyi tasarlayan, son teknolojiyi kullanan ve her şeyin merkezine kaliteyi koyan bir markayız. 27 yılda dünyanın her yerinden milyonlarca kişinin vazgeçilmez yol arkadaşı olduk. Türkiye’nin öncü jean ve moda markası olarak her yıl 1 milyon yeni müşterinin hayatımıza girmesinden ve dünyaya yılda 10 milyona yakın jean satışı gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz” dedi.