KADINLARA UMUT VE İLHAM VERMENİN ADI: ESRA OFLAZ!

KADINLARA UMUT VE İLHAM VERMENİN ADI: ESRA OFLAZ! 20 Eylül 2018 - 14:41 | Güncelleme:

“Senin Mucizen” ile kadınlara ilham olacak.

Geçtiğimiz sezon başlayan Senin Mucizen programı, ağırladığı konuklar ve samimi açıklamalarla  kısa sürede ekranların fenomen programı haline gelmişti.

Esra Oflaz Güvenkaya’nın ev sahipliğinde ekranlara gelen program, kadınlara umut olmak ve ilham vermek amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlamıştı.

Güvenkaya, yeni sezonda da yine birbirinden çarpıcı konukları ağırlamaya devam edecek. 

20 yılı aşkın zamandır medya sektöründe olan, global tematik TV kanalları konusunda uzmanlaşan MCD Medya ve Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya ev sahipliğindeki programda ünlü isimler bugüne kadar anlatmadığı iş ve özel hayatlarına dair birçok konuyu ilk kez Lifetime TV ekranlarında açıklamışlardı. Acılarını, kırılma noktalarını ve sonrasında ortaya çıkan mucizeleri Esra Oflaz Güvenkaya’ya anlatmışlardı.

Geçtiğimiz sezon süperstar Ajda Pekkan ile başlayan #seninmucizen; İdil Biret, Muazzez Abacı, Hande Ataizi, Serra Yılmaz, Hazal Kaya, Şebnem Bozuklu gibi başarılı sanatçılarla devam etmişti.

Yıllardır çocuk, gençlik, inovasyon ve kadınların gelişmesi için sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Esra Oflaz Güvenkaya, bu kez ekranda kadınlara yönelik hem ses getiren hem de farkındalık yaratan sosyal sorumluluk projesi #seninmucizen ile, Ekim ayında yeniden ekranlarda olacak.

UçanKuş Medya olarak ekrana kalite ve renk getiren, farklı duruşu ve kendine has tarzıyla her zaman saygı duyulan, ayrıca kanalı Lifetime’da da “kalite”yi bir “öncelik” gören Esra Oflaz Güvenkaya’ya yeni sezonda da başarılar diliyoruz.