BERKAY’IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ DOKTORU KONUŞTU!

BERKAY’IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ DOKTORU KONUŞTU! 11 Ekim 2018 - 13:29 | Güncelleme:

Berkay’ın ameliyatını Memorial Bahçelievler Hastanesinde gerçekleştiren Doç. Dr. Erdem Güven, Şahin’in sağlık durumuyla ilgili UçanKuş TV’den Ümit Özhan’a açıklamada bulundu.

Doç. Dr. Erdem Güven, Berkay’ın ameliyatının çok iyi geçtiğini söyleyerek “Bundan sonraki medikal tedavi süreci ilk 10 gün çok önemli kendisi açıcından. Kırık olan parçaların kaynaması için gerekli tüm medikal tedavileri yapacağız.” dedi.

SAHNELERE NE ZAMAN DÖNECEK?

Doç. Dr. Erdem Güven, Berkay’ın sahnelere geri dönmesiyle ilgili süreç hakkında, Tıbbi olarak bir şey kesin konuşmak doğru değil. Hekimlikte her şey zamana bırakılır. İlk aşamada yapılması gereken tedavileri en iyi şekilde uygulamaya çalıştık. Biz alterleri aldıktan sonra burundaki ödemler indikten sonra burnun içindeki yapılan toparlanması belli bir süreç içeriyor. Aşağı yukarı 2 aylık bir süreci var.” dedi.

“MEDİKAL TEDAVİYE DEVAM KARARI ALDIK”

Berkay’ın son sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Güven,  “Gayet iyi son durumu. Medikal tedaviye devam kararı aldık. Normal dışı bir durum söz konusu değil.” diyerek sözlerini bitirdi.