MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE… 22 Ekim 2018 - 18:36 | Güncelleme:

Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da UçanKuş TV’de…

Ebru Şallı’dan sevgilisi Uğur Akkuş’a destek. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, önceki akşam bir müzikal çıkışı görüntülendi. El ele kameraların karşısına çıkan ünlü çift, mutluluklarıyla adeta düşman çatlattı.

Resul Dindar, konser sonrası kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını azarladı! Dindar, konser sonrası kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına ise beklenmeyen bir tepki gösterdi. Resul Dindar tepki çeken olayın ardından sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınladı.

Serenay ve Kerem'in gözde çifti! Türkiye’de en beğendikleri çiftin Yasemin ve İzzet Özilhan olduğunu söyleyen ikili, “Bergen” filmindeki senaryo krizi ile ilgili ne cevap verdi?

Sıla itiraf etti! Evlenmek istiyor! Sıla, Bursa'daki dinleyicileri ile buluştu. Konser esnasında dinleyicilere seslenen Sıla, "Bekârlığı çok tasvip etmiyorum" dedi.

Şevval Sam: “Oğlumun sevgilimi oynayacak hali yok!” Ünlü oyuncu Şevval Sam, oğluyla aynı projede yer almanın sinyallerini verdi.

Cem Yılmaz: “Şarkı söylemek çok zor!” Cem Yılmaz ile müzisyen İskender Paydaş, İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Hülya Avşar: “Erkekler benden korkuyor olabilir! Hülya Avşar, bu yıl 18’incisi düzenlenen tenis turnuvası “Hülya Cup”ın Beşiktaş’taki ödül törenine katıldı.

Coşkun Sabah ve Ceyda Okay yeniden mi evleniyor? Coşkun Sabah ve Ceyda Okay yeniden mi evleniyor? Geride bıraktığımız mart ayında evliliklerini bitiren Coşkun Sabah ve Ceyda Okay, önceki akşam Etiler'de bir mekânda yemek yedi.