“DESA “CAN”DIR”IN HİKAYESİ!..

“DESA “CAN”DIR”IN HİKAYESİ!.. 2 Kasım 2018 - 18:03 | Güncelleme:

Yer aldığı Erkenci Kuş dizisiyle başarılı performans sergileyen ve özgün stiliyle son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden ünlü oyuncu Can Yaman, deri sektörünün öncü markası DESA’nın Sonbahar/Kış 2018-19 koleksiyonu reklam kampanyası için kamera karşısına geçti.

Oyunculuğu ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın başrolünü üstlendiği “DESA Candır” reklam kampanyası, renkli ve dinamik karelere sahne oldu.

“DESA Candır” reklam kampanyasının tüm çekimleri, 2 günlük, keyifli bir çalışmanın sonunda tamamlandı.

DESA’nın lansmanında konuşan Can Yaman “DESA ile ilgili temaslar çok sıcak geçti, Erkenci Kuş’u çok yakından takip ettiklerini söylediler” dedi.

“TÜRKİYE’DE DEĞİL TÜM DÜNYADA…”

Ayrıca ünlü oyuncu: DESA deri sektöründe çok önemli bir marka, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada da bu hazırladığımız koleksiyon göz dolduracak” diyerek iddialı konuştu!..

DESA Yönetim Kurulu üyesi Burak Çelet ise; “Gerçekten marka için çok keyifli bir günde, DESA’nın gençliğini, dinamizmini, modernliğini, sıcaklığını ve samimiliğini nasıl anlatırız diye düşündüğümüzde aklımıza ilk Can bey gelmişti. Güzel bir örtüşme var, biz de Can’ı seçerken tarzına ve kişiliğine baktık nasıl bir duruşu olduğuna baktık ve markayla çok örtüştüğünü düşündük, o da aynı şekilde düşündüğü için beraber çalışmaya başladık” dedi.