İSTİKBAL’DEN “YOK ARTIK”  DEDİRTEN İNDİRİMLER!

İSTİKBAL’DEN “YOK ARTIK” DEDİRTEN İNDİRİMLER! 8 Kasım 2018 - 12:53 | Güncelleme:

Yeni evlenecek olan çiftler ev araştırmalarına başladı, gelin ve damat adayları İstikbal düğün paketlerine bakmadan geçemiyor. 70’i aşkın ülkeye açılan mobilya sektörünün önemli markalarından İstikbal, 2019 koleksiyonuyla sektörü bir araya getiren Furniture İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı. Fuarda İstikbal Mobilya Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük’ten özel fırsatları ve avantajları öğrendik.

1957 yılından bu yana 60 yıldır mobilya sektörünün lider kuruluşu olan İstikbal Mobilya, KDV indirimine ek olarak yüzde 30'a varan indirime gitti.

İstikbal, 70'i aşkın ülkeye ürün sunarak dünya markası olma yolunda ilerliyor.

Oturma gruplarından yatak odasına, yemek odasından panel mobilyaya, çocuk ve genç odalarından ev tekstiline, aydınlatmadan halıya, bahçe mobilyalarından aksesuarlara kadar birbirinden özel koleksiyonlar sunan ve ödeme kolaylığıyla sizlere rahat bir ödeme planı sunan İstikbal, yenilikçi tasarımlarından oluşan 2019 koleksiyonuyla sektörü bir araya getiren Furniture İstanbul Mobilya Fuarı'na katıldı.

Biz de İstikbal mobilya Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük’ten size özel fırsatları ve İstikbal Mobilya’daki avantajları öğrendik.

İşte modern dizaynıyla sizi sizden alacak İstikbal ürünleri ve size özel fırsatlar: