12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU TACİZ ETTİ!

12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU TACİZ ETTİ! 13 Kasım 2018 - 13:48 | Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, A.A. adlı kız çocuğuna markette cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan B.D.'nin yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı.Mahkemede ifadesi ise kan dondurdu.

Antalya Manavgat'ın Side Mahallesi'nde oturan B.D., iddiaya göre, eylül ayında markette A.A. (12) adlı kız çocuğuna belinden sarılıp, vücuduna dokunarak, istismarda bulundu.

Jandarma tarafından gözaltına alınan B.D.(62), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, B.D.'nin 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçunu işlediği belirtilerek, 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Davanın görülmesine, Manavgat 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Alanya Cezaevi'nde tutuklu bulunan B.D., ilk duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Şikayetçi A.A., annesi A.A. ve babası M.R.A. ile tarafların avukatları ve sosyal hizmet uzmanı da duruşma salonunda hazır bulundu.

SENİN GİBİ AKILLI KIZI TANIMAZ MIYIM' DEMİŞ

Tutuklu sanık B.D., A.A.'yı ilk defa olaydan 40- 45 gün önce alışveriş için gittiği markette aldığı ürünlerin dökülmesinin ardından kendisine yardım ettiği sırada gördüğünü söyledi.

B.D., "Olay tarihinde markette yine karşılaştık. 'Amca beni tanıdın mı?' dedi. Ben de 'Senin gibi akıllı kızı tanımaz mıyım?' dedim. Benim gözümün içine bakınca ben de bir şey istediğini hissettim. 'Bir şey almamı ister misin?' deyince 'Bana dondurma al' dedi. Beraber markete girdik. Dondurma reyonuna girdik. 'Kızım seç' dedim. Bir dondurma aldı, beraber kasaya gittik. Parasını ödedim. Marketten çıktık. İkimiz farklı yönlere gittik" dedi.

Duruşmada kamera ve sosyal hizmet uzmanı eşliğinde ifade veren şikayetçi A.A. ise sanıkla daha önce markette karşılaştıklarını anlattı. Olay günü markete gittiğini belirten A.A., "Market çıkışında, bana 'Gel seni eve götüreyim' dedi. Ben de 'Ben giderim' dedim. Bana dondurma alacağını söyledi. Birlikte markete geri girdik. Markette boynumun yan tarafıyla omzumla oynadı. Bu sırada bana 'Sen bayağı büyümüşsün' dedi. Elini omzuma attı, oradaki iplerle oynadı. Ben kendisini ittim. Marketten çıkarken, bana 'Telefonun varsa numaranı ver' dedi. Ben de öğrenci olduğum için telefon kullanmadığımı söyleyince 'İstersen ben sana telefon alabilirim' dedi" diye konuştu.

'KIZIM KORKMUŞTU, TİTRİYORDU'

Anne A.A. da kızının olayın ardından yanına geldiğini belirterek, "Sanık, kızımın omzuna dokunmuş, atletinin ipleriyle oynamış; kızıma 'Senin gözlerin çok güzel. Seni seviyorum, benim hanım vefat etti. Telefonun var mı ?Telefonun varsa görüşelim' demiş. Kızım yanıma geldiğinde korkmuştu, titriyordu, çok tedirgindi" diye konuştu.