“ÇALMA KOMŞUNUN KAPISINI ÇALARLAR SENİN DE KAPINI!”

“ÇALMA KOMŞUNUN KAPISINI ÇALARLAR SENİN DE KAPINI!” 14 Kasım 2018 - 19:30 | Güncelleme:

Ünlüler dünyasında artık kalıplaşmış yeni bir cümle var… “Çalma komşunun kapısını, çalarlar senin de kapını!” Magazin gündeminin en yoğun senesini geçiriyoruz. Özellikle Demet Akalın’ın zor dönemde eşini terk etmesi ve Berkay’ın Arda’dan dayak yemesi.

Magazin dünyasında “Yaşattığını yaşama devri” başladı dedikoduları kulislerde çok konuşuluyor bu aralar…

İlk olarak Demet Akalın’ın, eşinin maddi olarak zor duruma düşmesi sonucunda terk etmesini ele alalım…

Demet Akalın, Demet Şener için “Demet Şener’e çok teşekkür ediyorum, ben de onun gibi dul kalabilirdim” demiş, sonrasında ise aslında herkesin ticaret anlamında zor bir dönem geçirdiği son günlerde eşini maddi sıkıntılar nedeniyle terk etmişti.

Sonrasında ise “Mağdur benim” açıklamaları gündeme damga vurmuştu.

Kısacası Demet Şener’in düştüğü durumlara bire bir kendisi de düştü.

Ve ayrıca bugün gördüğüm bir fotoğraf, Demet Akalın’ın eski günlerine dönme eğiliminde olduğunu gösterdi bana… Şimdi yeniden birlikte olduğu insanlar, aslında belki de eski eşi Okan’la birlikte kapattığı “dünyanın insanları”!.. Onlara geri dönmüş!.. O fotoğrafı da “piyasaya mesaj” olarak algıladım ben!... Yakında ortaya çıkabilecek haberler/olaylar haklı olduğumu gösterecektir!.. Belki dışarıdaki insanlar da o zaman Okan Kurt’un değerini anlayacaklardır!.. Okan Kurt, çok önemli bir “duvar”dı, gözden kaçıranlar yakında bununla yüzleşeceklerdir.

BERKAY, EKTİĞİNİ BİÇTİ Mİ?..

Berkay konusuna geçersek…

Caner Erkin ile evliyken Asena Atalay ile Akmerkez’de çocuk odasından çıkmasından yıllar sonra gün geldi devran döndü.

İnsanlar “Çalma komşunun kapısını çalarlar senin de kapını” yorumlarını yaptı.

Berkay bir evliliğin bitmesinin nedeni olarak gösterilmişti.

Sonrasında eşi ve Arda Turan arasında olanlar “Magazinde ne yaşatıyorsan onu yaşıyorsun” dönemine girdiğimizin adeta kanıtı oldu.

İster ilahi adalet deyin, isterseniz de ektiğini biçersin olayı…

Herkesin yaşattığını yaşadığı devirdeyiz.

Kırılan kalpler, kıranların adeta peşine düştü!..

Ve şimdi de birer birer avlanıyorlar…

(Not: Aslında hep Arda-Berkay olayındaki kavgayı sorguladık. Ancak gittikleri mekan, avcı bey ve avcı hanımların “av” peşine düştükleri bir mekan!.. Pek eşiyle kimsenin gitmediği bir mekan yani… Bunu hep atladık!.. Ya da “geniş görüşlü” çiftlerin gittiği  bir mekan diyebiliriz!.. O nedenle aslında Berkay’ın avcılarla dolu bu mekana neden eşiyle gittiğini de hiç anlamış değilim!.. Onu da belirteyim)

İBRAHİM KARAKUŞ