"SİZ BENİM KİM  OLDUĞUMU BİLİYOR  MUSUNUZ?" DAYAĞI!

"SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ?" DAYAĞI! 15 Kasım 2018 - 08:14 | Güncelleme:

Türkücü Yusuf Harputlu, eşiyle gittiği mağazada iki kadın çalışanla tartıştı. İddialara göre ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?’ diye bağıran türkücü, iki kadını darp edip cep telefonlarını kırdı.

Ünlü türkücü Yusuf Harputlu, geçtiğimiz günlerde çıkan tartışma sonrası mağazada çalışan Emine Y. ve Kader Y. adlı iki kadını darp ettiği iddia edildi.

'SİZ BENİ BİLİYOR MUSUNUZ?'

Sabah’ın haberine göre; Olay, 1 Ekim günü meydana geldi. Harputlu, Azeri asıllı eşi Befrin Harputlu'yla birlikte Alibeyköy'deki İsfanbul Alışveriş Merkezi'ne gitti. AVM içerisindeki bir giyim mağazasına giren Harputlu'nun eşi, mağazada bir pantolon beğendi.

İddiaya göre, Befrin Harputlu'nun beğendiği pantolonun siyah rengi yoktu. Harputlu mağaza çalışanlıyla bu olay nedeniyle tartışmaya başladı. Ünlü türkücü, "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Ben Yusuf Harputlu'yum" diye bağırıp hakaret içerikli sözler söyleyerek mağaza çalışanı iki kadını yumruklamaya başladı.

Harputlu, çalışanları darp ettikten sonra mağazadaki kıyafetleri ve stantları dağıtıp eşyaları kırdı. Çalışanların da cep telefonlarını duvara fırlattı öne sürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

AVM güvenliğinin olaya müdahalesinin ardından iki çalışan hastaneye götürüldü. İki kadın çalışan, başvurdukları devlet hastanesinde tedavi altına alındıktan sonra darp raporuyla birlikte Alibeyköy Polis Merkezi'ne başvurarak Harputlu'dan şikâyetçi oldu. Çalışanların ihbarı sonrası Harputlu hakkında soruşturma başlatıldı.

“BENİM KUZENİM VAR İSMİ SERDAR BANA TIPA TIP BENZİYOR”

Yusuf Harputlu konu ile ilgili Kanal D'de yayınlanan “2. Sayfa” programına telefonla bağlanarak canlı yayında konu ile ilgili açıklama yaptı. Harputlu darp iddialarını yalanlayarak şunları söyledi:

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Neye göre böyle bir şey yaptığım ortaya çıktı? Özür dileyerek şunu sormak istiyorum şahsımın bu olayı gerçekleştirdiğime dair bir belge bir kamera kaydı var mıdır? Olay şöyle oldu, birincisi ben evli değilim. Bugüne kadar magazinle işim olmadı. Benim ahlaksızlığımı kimse görmedi bayanların savunmasız bir çiçek olduğunu her zaman söyledim. Benim kuzenim var ismi Serdar bana tıpa tıp benziyor. Ben bu haberi şimdi gördüm olayı amcamdan biliyorum. Böyle böyle yaşanmış diye amcam bana söyledi. Her yerde o çocuğu ben zannediyorlar. Her yerde Yusuf Harputlu olduğunu zannediyorlar. Semte hiç gitmedim, semtteki AVM'ye gitmedim dediğiniz yeri hiç bilmiyorum.