ÖNCE İNTİHARA KALKIŞTI, SONRA FENER KÜMEYE DİYE BAĞIRDI!

ÖNCE İNTİHARA KALKIŞTI, SONRA FENER KÜMEYE DİYE BAĞIRDI! 6 Aralık 2018 - 20:46 | Güncelleme:

İzmit'te intihar etmek için yön tabelasına çıkan adama, "Atla" diye bağıran kimliği belirsiz bir kişi, polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Polisin uzun uğraşları sonrası ikna edilerek aşağı indirilen adam, gazetecilerin kendisini görüntülediğini görünce, "Fener kümeye Galatasaray şampiyon" diye bağırdı.

İzmit'te, intihar etmek için yol üzerindeki trafik yön tabelasına çıkan Hasan İ., polis ve itfaiyenin çabaları sonucu aşağı indirildi. Hasan İ. tabelanın üzerindeyken kalabalık içerisinden "Atla" diye bağıran ismi öğrenilemeyen bir kişi ise polis tarafından alandan uzaklaştırıldı. Hasan İ. polis merkezine götürülürken, "Fener kümeye Galatasaray şampiyon" diye bağırdı.

 

Olay öğleden sonra, İzmit Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Anıtpark mevkiindeki trafik ışıklarının yanında bulunan yön tabelasının üzerine çıkan Hasan İ., intihar etmek istedi. Tabelaya çıkan İnan'ı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. Yol ulaşıma kapatılırken, polis ve itfaiyeciler, itfaiye merdiveni ile tabelanın üzerindeki Hasan İ.'nin yanına yaklaştı. Tabelanın üzerinde tehlikeli şekilde gezinen ve ekiplerin kendisine yaklaşmasına izin vermeyen Hasan İ.'nin, Siirt'te 8 çocuğu olduğu ve Kocaeli'ye çalışmak için geldiği öğrenildi.

 

Başka bir iş için İzmir'e gitmek isteyen, ancak parası olmadığı için intihar etmeye çalıştığını söyleyen Hasan İ., ekiplerin yaklaşık 1,5 saatlik çabasının ardından ikna edilerek aşağı indirildi. Polis aracına götürülen Hasan İ., kendisini görüntüleyen gazetecilere bakarak, "Fener kümeye Galatasaray şampiyon" diye bağırdı. Hasan İ., polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Çevrede toplanan yüzlerce kişi yaşanan olayı film izler gibi izledi. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla video çekerken, bazıları ise olaydan dolayı yolun kapanmasına tepki gösterdi. Kalabalık içerisinden "Atla" diye bağıran ismi öğrenilemeyen bir kişi ise polis tarafından alandan uzaklaştırıldı. Hasan İ.'nin bulunduğu yerden indirilmesinin ardından trafik akışı normale döndü.