BEKAR BEKİR BİLE İSYAN ETTİ!

BEKAR BEKİR BİLE İSYAN ETTİ! 11 Aralık 2018 - 18:10 | Güncelleme:

Bektaş Erdoğan, İrem Derici'nin de başrollerinde yer aldığı yerli komedi filmi "Bekar Bekir"in ikincisini çekmeye hazırlanıyor. Çekimlerine Mart ayında başlayacağı filmle ilgili Uçankuş’a özel röportaj veren Erdoğan samimi açıklamalarda bulundu.

Filminin hikayesini anlatan Nam-ı diğer “Bekar Bekir”, “Bekar olarak kaldım. Gerçekten bekarım. Bu belayı Türkiye’nin başına saran İrem Derici’nin babası benim de patronum Hulisi Derici’dir. Bekar Bekir, benim yaşantımdan alınmış bir hikayedir. Ben kadınlar konusunda başarısızım. Bir gün patronun yanına gidip 10 bin lira borç istedim. “Ben lüks araba alabilmek için kredi çektim. Onu alacaktım ama manyaklık yapıp bir kısmını yedim, şimdi krediyi kapatmak zorundayım. Hulisi Derici de bana “20 bin lira kredin kaldıysa, ben sana bulayım araba al.” dedi. Bunun üzerine ben de “15 – 20 bin liraya hangi kız gelir? Bana lüks arabaya gelecek kız lazım.” diyen Erdoğan, kendi hayatı ve filmle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

“SETE GİRENE KADAR FİLM ÇEKİLECEĞİNE İNANMADIM”

“Hulisi Bey bu olayın üzerinden bir süre sonra beni odasına çağırdı ve “Ben sana film çekiyorum.” dedi. Bir baktım set kurmuş, sete girdim. Reklam yazarı bir çocuk başrol oynayacak… Sete girene kadar inanmadım. Sete girdim ve o karakteri canlandırdım. Karakteri canlandırmakta hiç zorlanmadım çünkü içinde hayatımdan alıntılar vardı.”

İlk filminde İrem Derici ile birlikte çalışan Bektaş Erdoğan, “İrem benim kardeşim gibidir. Ben onun “Evlenmene Bak” klibinde oynadım. İrem de ben de doğaçlamayı çok severiz. İrem’in doğaçlaması çok iyi.” açıklamasında bulunarak İrem Derici’den övgüyle bahsetti.

Bektaş Erdoğan, “Bekar Bekir”in ikincisinin konusunu da şu sözlerle açıkladı “Hayat koçuyum. Evleniyor muyum? Bilemiyoruz. Yaşam koçu hikayesi de şöyle çıktı; Metin Hara yaşam koçu oldu gitti dünyanın en güzel kadınını tavladı. Ben de aynısını yapar çok güzel kızla birlikte olurum diye düşündüm.”

Filmde birçok ünlü ismin olacağının müjdesini de veren Erdoğan, oyunculuk konusunda hedeflerinin olduğunu, Ali Sunal’ın oyunculuk kursuna gideceğini söyledi. Çekimlerine Mart ayında başlanacak olan film çekilecek.