ÇAĞLA ŞIKEL GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLADI

ÇAĞLA ŞIKEL GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLADI 11 Aralık 2018 - 23:51 | Güncelleme:

Çağla Şıkel bugün Akmerkez’de bir kozmetik mağazasından çıkarken görüntülendi. Uçankuş Tv muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Şıkel, güzellik sırlarını da açıkladı.

Bir kozmetik mağazasından çıkarken görüntülenen Şıkel, genç kalma sırrını ve uyguladığı sağlık yöntemlerini açıkladı.

 “İşim makyaj” diye sözlerine başlayan Şıkel “Fırsat buldukça uğruyorum kozmetik mağazalarına. Kirpik aldım, çok zor bulunuyor. Şimdi de kışlık çorap almaya geldim, ayaklarım üşüyor. Bana sorulan soruların içeriğine göre çektiğim videoları belirliyorum. En çok cildime ne sürdüğüm ve ne yiyip içtiğim merak ediliyor. Ben de aşırı bakım düşkünüyüm. Eve gidip cildimi temizledikten sonra mutlaka uyguladığım bir maskem var. Çok iyi beslendiğim için cildim yaşıma göre biraz daha iyi.” dedi.

Altın Kelebek Ödül gecesinde giydiği elbiseleri ve güzelliğiyle adından söz ettiren Şıkel o gece ile ilgili de şunları söyledi; “Ben aslında 2 kıyafet giyiyordum ama Züleyha o kadar güzel yapıyor ki sayı dörde beşe çıkmasın diye başka kıyafetlere bakmadım. Hepsini çok severek giydim.”

2019’a annesi, ablası ve çocuklarıyla gireceğini söyleyen Şıkel, eski eşi Emre Altuğ’un da kendilerine bir gün eşlik edeceğini belirtti.