ÜNLÜ OYUNCU MÜCEVHER DOLU ÇANTA BULDU!

ÜNLÜ OYUNCU MÜCEVHER DOLU ÇANTA BULDU! 15 Aralık 2018 - 21:12 | Güncelleme:

Zafer Algöz, önceki akşam yolda bir çanta buldu. İçinde yüzbinlerce dolarlık mücevher vardı. Instagram’da çantanın fotosunu paylaşıp sahibini buldu. Dün de mücevherleri teslim etti.

İstanbul Nişantaşı’nda oturan oyuncu Zafer Algöz’ün yolda bulduğu çantadan 11 parça mücevher çıktı. Algöz, Instagram’a, “Böyle bir çanta buldum, sahibini arıyorum” diye yazdı. Çantayı düşüren Uludağ Gazozları’nın sahibi Hülya ve Mehmet Erbak çifti de aynı saatlerde Teşvikiye Karakolu’na başvurdu. Algöz’ün paylaşımını fark eden bir polis, Erbak çiftine haber verdi.

 Hülya Erbak, Zafer Algöz’ü arayıp mücevherlerin hepsini tarif etti. Algöz “Ne zaman isterseniz çantanızı alabilirsiniz” dedi. Erbak çiftinin çocukları Nuri Cem, dün Zafer Algöz’den mücevherleri teslim aldı. Hülya Erbak, Zafer Algöz’e “Bana bir mucize hediye ettiniz, ‘hâlâ böyle iyi insanlar kaldı mı’ diye sorardık, demek ki varmış. İyi ki varsınız” diye mesaj attı.

 Çantayı Zafer Algöz’den teslim alan Nuri Cem Erbak, “Annem ve babam mücevherleri sigortalatmaya götürürken düşürmüşler” dedi.