RATING ANALİZİ! HANGİ PROGRAMLAR NE KADAR İZLENDİ?

RATING ANALİZİ! HANGİ PROGRAMLAR NE KADAR İZLENDİ? 8 Ocak 2019 - 11:04 | Güncelleme:

Dünün ratingleri belli oldu! Total ve AB grubuna baktığımızda hangi program ne kadar izlenme oranına sahip oldu? Sürpriz gelişmeler var mı? İşte dünün ratinglerinin analizi!

Haftanın ilk iş günü olan Pazartesi günün ratinglerine baktığımızda…

Dün ilk bölümü olan TRT 1’in dizisi Vuslat, diğer kanalların dizi yayınlamamasından da fırsatla AB grubunda 5.45 rating – 11.88 share alarak ikinci sırada yer aldı. Total’de ise 4.41 rating – 9.18 share ile 6. oldu.

Sosyal medya fenomeni Enes Batur’un çektiği film “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” Total grubunda 7.65 rating – 15.84 share ile ikinci, AB grubunda ise 5.29 rating – 11.43 izlenme payıyla 3’üncü sırayı aldı.

Total ve AB’nin zirvesi ise Fatih Portakal İle FOX Ana Haber’in oldu.

Tüm Türkiye’nin konuştuğu “Palu Ailesi ve Damat Tuncer” olayında her geçen gün yeni gelişmeleri işleyen “Müge Anlı İle Tatlı Sert” programı, Total’de 5.92 rating – 31.58 share ile 3’üncü olurken AB grubunda ise 3.99 rating – 29.33 izlenme payıyla 7. sırayı aldı.

Rating oranlarına göre; “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” filminin ardından diğer filmleri sıralayacak olursak…

Total’de Kanal D’nin yayınladığı Adalet (Y.S.) 10’uncu sırada, ardından 12’nci sırada yine Kanal D’nin yayınladığı “Hürkuş Göklerdeki Kahraman”ın oldu.

AB grubunda ise 5’inci sırada “Hürkuş Göklerdeki Kahraman” filmi ve ardından 6’ncı sırada Adalet filmi geldi. Show TV’de yayınlanan Kocan Kadar Konuş filmi de 10’uncu sırada yer alırken 11’inci sırayı da ATV’de yayınlanan Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi aldı.