ÜNLÜ İSİMLER ‘ŞİDDETE HAYIR’ DİYECEK!

ÜNLÜ İSİMLER ‘ŞİDDETE HAYIR’ DİYECEK! 10 Ocak 2019 - 20:47 | Güncelleme:

Ünlü Astrolog Şenay Devi, 2019’un ilk sosyal sorumluluk projesini İSTANBULBOKS ailesi öncülüğünde, spor ve sanat camiasından duyarlı dostlarının desteğiyle başlatacak.

Ünlü Astrolog Şenay Devi, yeni yılda sürekli gündemimizden düşmeyen her türlü şiddet olaylarına karşı Ruhun meditasyonu SEVGİ Bedenin meditasyonu SPOR ilkesi ile  “Şiddete Hayır” temasıyla birçok ünlü ismi bir araya getireceği bir sosyal sorumluluk projesine imza atacak. 2019’un ilk sosyal sorumluluk projesini İSTANBULBOKS ailesi öncülüğünde, spor ve sanat camiasından duyarlı dostlarının desteğiyle başlatacaklarını söyleyen Devi, “Kadına, hayvana, çocuğa her türlü canlıya karşı ŞİDDETE HAYIR! Demek için tüm spor dalları ile düzenlenecek etkinlikler ile sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Farkındalık yaratmak için yola çıktığımız bu özel projeleri yıl boyunca farklı spor dalları ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bu anlamda gerçekleşecek organizasyonlardan gönüllüler tarafından elde edilen yardımlar ile de ihtiyaç sahibi şiddet mağdurları kadın çocuk hayvan yaşlılar ve okullar bünyesinde ihtiyaçlarına göre yardım yapılarak destek verilecek.  Son zamanlarda artan şiddet olaylarını kınıyor, her yaştan herkesi spora davet ediyoruz” dedi.

Ünlü isimler; Deniz Akkaya, İvana Sert ,Sinem Yıldız, Kalust Salcıoğlu, Reyhan Karaca, Tuğçe Aral, Oktay Seven, Pınar Ergüner,  Cem Özkök, Aydan Kaya, Semiha Yankı, Asena, Fenomen Cemile Kaya, İpek Acar, Seren Temel Türkiye’nin tek profesyonel kadın boksörü Gülsüm TATAR, Antrenör Serkan TATAR, Boksör İsmail Ertaş, Aikido Eğitmeni Atakan Utku  Antrenör Ensar Tatar  gibi bir çok ünlü isim “Şiddete Hayır” demek ive spor SPOR HAYATTIR! ilkesi ile farklı spor dallarında etkinliklerine devam edecekler.