3 ÇOCUK BABASI  YILLAR SONRA  KISIR OLDUĞUNU  ÖĞRENDİ!

3 ÇOCUK BABASI YILLAR SONRA KISIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİ! 18 Ocak 2019 - 09:45 | Güncelleme:

Gerçeği 21 yıl sonra öğrendi! Üç çocuk babası olan milyoner Richard Mason, doğuştan kısır olduğunu öğrendiğinde tüm hayatı değişti.

Richard Mason, 2016'da doğuştan gelen bir kısırlık sorunu olduğunu öğrendiği zaman eşi Kate Mason'ın ona babalık konusunda yalan söylediğini anladı.

55 yaşındaki Richard, MoneySupermarket.com isimli bir İnternet sitesinin kurucusu ve oldukça zengin. Doktorlar kendisinde kistik fibrozis olduğunu ve baba olmasının imkansız olduğunu söyledikleri zaman akıllara durgunluk veren bir şey yaşadığını fark etti. 

Karısının ilk hamile olduğunu öğrendiği zaman bir anda Yahudilik ile ilgilenmeye başlamıştı çünkü eşi çocuklarının ikinci isimlerinin Yahudi ismi olmasını istiyordu. Mason ise şu anda bu durumun çocukların gerçek babaları ile alakalı olduğunu düşünüyor.

Karısı bunu ilk öğrendiği zaman "Tabii ki çocuklar senin, tıbbın iddia ettiği şeyin hiçbir önemi yok." dedi.

İlk öğrendiği zaman inkar eden Kate Mason, Richard onu büyük oğlu ile yüzleştirdiği zaman ihanetini itiraf etti. Bütün bunlardan sonra Richard The Mail on Sunday ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

"Neyin gerçek neyin yalan olduğunu bilemiyorsun, sanki Matrix'in içerisinde yaşıyor gibiyim. Birisi geliyor ve size 'Bütün bildiklerin, inandıkların gerçek değil ve asla olmayacak. Sen bir baba değilsin, ve olamayacaksın da. Soy adın devam edemeyecek.' diyor. Çocukların neler yaptıklarını Facebook üzerinden görüyorum ve bu durum gerçekten yüreğimi burkuyor. Yaşadıklarım benden çok şey alıp götürdü."

Kate Mason artık yalan söylemeye devam edemeyeceğini anlayınca, 20 yıllık evlilikleri boyunca bir adamla birlikte olduğunu söyledi ama ismini vermedi.

DNA testi yaptırdığı zaman 19 yaşındaki ikizlerin onun oğlu olmadığını öğrendi. 23 yaşındaki oğlu ise test için örnek vermek istemedi.

Yasal bir savaş başlatan Richard, mahkemede yüklü bir ödeme talep etti. Bu yüzden 2 oğlu onunla tamamen iletişimini kesti. Bütün olanlardan sonra, çocuklar ile arası açıldı ve bütün ilişkisi yerle bir oldu.

Richard yine de eski karısı Kate hamile kaldığı zaman aklında bir şüphe olduğuna inanmak istiyor.

İlk hamile kaldığında ise evliliklerinin 7. yılıydı ve Kate, Richard'ı çocuklarını büyütmesi için kandırdı. 

Kate Mason son derece sert bir tavır ile, 6 ile 12 arasında bir sayıda iş arkadaşı ile birlikte olduğunu ama ikizlerin ondan olamayacağını çünkü her defasında prezervatif kullandıklarını iddia ediyor.

Boşandıktan 10 yıl sonra Kate Mason, Richard'ın 4 milyon euro para bağışı yapmasının ardından her şeyi itiraf etti.

Richard'ın, açtığı sahtekarlık davası sonunda birkaç hafta önce bitti. Eski karısı ise mahkeme sonucunda ödeme yapmak zorunda kaldı.

Mahkeme sonucunda Kate Mason, boşanma süresinde verilen paranın 250 bin euroluk kısmını geri vermeye karar verdi.

Çocukları ise biyolojik babalarının ismini kullanacaklar fakat babanın bundan haberi var mı bilmiyoruz.