‘CAN DOSTLAR’ ANTALYA’DA!

‘CAN DOSTLAR’ ANTALYA’DA! 19 Ocak 2019 - 22:07 | Güncelleme:

Antalyalılar yarıyılı ‘Can Dostlar’ ile kutladı. BKM yapımı Can Dostlar oyuncuları, filmin vizyona girdiği gün Antalya’daydı. Vizyon heyecanını onlarla birlikte paylaştı.

Başta Yönetmen Tuğçe Soysop, oyuncular Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Arda Taşarcan ve Alperen Efe Esmer Özdilek Park AVM’de sevenleriyle buluştu. Ekip, filmin şarkısı ‘Günaydın Çocuklar’ ile alkışlar eşliğinde filmdeki danslarıyla kalabalığı coşturdu.

‘BİZİM KÖYÜN ŞARKISI’NI SEVDİYSENİZ CAN DOSTLAR’I DAHA ÇOK SEVECEKSİNİZ

Yönetmen Tuğçe Soysop “Nezaket, dostluk ve iyiliğin gücünü izleyeceğiniz bir film yaptık” dedi. Oyuncular da kendilerini çığlık ve alkışlarla karşılayan Antalyalılara şunları söyledi:

Esat Polat Güler: “Antalya’ya geldik çok sevdik, umarım siz de filmimizi seversiniz”

Eda Döğer: “Muazzamsınız, sizlerle birlikte olmak çok güzel”

Berat Efe Parlar: “Eğer ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filmimizi sevdiyseniz bunu daha çok seveceksiniz”

Alperen Efe Esmer: “Yarıyıl tatilinde can dostlarınız ve ailelerinizle izleyebileceğiniz çok güzel bir film yaptık”

YAŞASIN ‘CAN DOSTLAR’!

Çocuklar ve aileleri filmi kahkahalar ve alkışlarla izledi. Oyuncular, sevenleriyle de bol bol fotoğraf çektirdi. Filmi çok seven seyirciler, ekibi “Yaşasın Can Dostlar” diyerek uğurladı.

‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibiyle birlikte filmde Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, BKM yapımı ‘Can Dostlar’ın senaryosu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’e ait.