CEM ÖZER, SİNAN ÇETİN’E ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

CEM ÖZER, SİNAN ÇETİN’E ATEŞ PÜSKÜRDÜ! 23 Ocak 2019 - 09:22 | Güncelleme:

Cem Özer, Sinan Çetin’e dava açıyor. Cem Özer, Sinan Çetin hakkında “Ben insanlığın peşindeyim. Sinan’ın telefon açıp özür dilemesi ve kamuoyunda özür dilemesi gerekiyor” dedi.

Cem Özer ve eşi dün akşam Akatlar’da tiyatro oyunu izlemeye geldi. Sağlığı hakkında bilgi veren Özer, “Gayet iyim. Bir sorun yok” dedi.

Sinan Çetin’e dava açacağını belirten Cem Özer, “Yerine getirmesi gereken sorumluluklarının yerine getirmediği için bir bedeli olması lazım. Hastanenin masraflarını ödemediği için bunun bir cezası olmalı” dedi.

Cem Özer, “Peki, filmde devam edecek misiniz? sorusuna “Kendisi bilir filmden çıkmam bana bir şey kaybettirmez. Sinan parayı çok sevdiği için ona kaybettirir. Önce gelip benim kalbimi, gönlümü alması gerekir. Beni arayıp sormuyor araya aracılar sokup bana ulaşmaya çalışıyor” diyerek yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, “Sinan Çetin ile barışacak mısınız?” sorusuna ise “Gerekli önemleri almadığı için beni bu sahneye zorladığı için kırıldı bu ayak. Ben insanlığın peşindeyim. Sinan’ın telefon açıp özür dilemesi ve kamuoyunda özür dilemesi gerekiyor” dedi.