CESEDİ TESTERE İLE PARÇALARA AYIRIP SOBADA YAKMIŞ!

CESEDİ TESTERE İLE PARÇALARA AYIRIP SOBADA YAKMIŞ! 11 Şubat 2019 - 16:50 | Güncelleme:

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan kayıp Feride Ercan'ın katili canlı yayına katılan Hikmet Yalçınkaya olduğu ortaya çıktı. Programdaki çelişkili konuşmaları sonrası gözaltına alınan zanlının itirafları ise kan dondurdu.

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan Müge Anlı'nın programına, 20 Ocak tarihinden bu yana kayıp olan Feride Ercan'ın ailesi kayıp kadını bulmak için başvurdu. Müge Anlı ve ekibi araştırmalar sonunda Feride Ercan'on sosyal medyadan arkadaşlık kurduğu Hikmet Yalçınkaya ulaşmıştı. Canlı yayına çıkan Hikmet Yalçınkaya ise programdaki çelişkili konuşmaları sonrası kendisi gidip Ankara'da polise teslim oldu ve cinayeti itiraf etti. Yalçınkaya'nın sorguda cinayeti itiraf ettiği belirtildi. İtirafları ise kan dondurdu.

Kırıkkale'de ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan ve 20 gündür kendinden haber alınamayan Feride Ercan'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ercan'ın cinayet zanlısı ise sosyal medyada tanıştığı ve bir süredir görüştüğü Hikmet Yalçınkaya olduğu belirtildi.

Müge Anlı'nın programına konu olan Feride Ercan'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda kayıp başvurusu yapılan ve Müge Anlı'nın programın konuk olan Feride Ercan'ın cinayet zanlısı ise tanıdık bir isim çıktı.

Programa katılmış Müge Anlı'nın programına katılan Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan ile görüştüğünü söylemiş ve bulunmasını istemişti. Ancak Yanlçınkaya'nın programdaki çelişkili ifadeleri bütün okları üzerine çekmişti. Cuma günü programdan sonra Ankara'ya gidip polise teslim olan Hikmet Yalçınkaya'yı gözaltına aldı.

KORKUNÇ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Cinayet büro ekipleri tarafından çapraz sorguya alınan Yalçınkaya'nın cinayeti itiraf ettiği kaydedildi. Polisteki sorgusunda Ercan ile buluştuğunu bir süre arabada gezdikten sonra tartışmaya başladıklarını söyleyen Yalçınkaya, burada başına vurarak öldürdüğü Ercan'ın köye götürerek testere ile parçaladığını ardından da sobada yaktığını itiraf etti.