KEMALETTİN ŞENTÜRK, ALİ KOÇ VE YÖNETİMİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

KEMALETTİN ŞENTÜRK, ALİ KOÇ VE YÖNETİMİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ! 19 Şubat 2019 - 13:31 | Güncelleme:

Futbolun nabzını tutan UçanKuş TV’deki program; Bizim Stadyum’a Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım döneminde 4.5 yıl Scout biriminde çalışan sarı- lacivertli eski futbolcu Kemalettin Şentürk konuk oldu!..

UçanKuş TV’deki “Bizim Stadyum” programına konuk olan Kemalettin Şentürk, Ali Koç yönetimi için açtı ağzını yumdu gözünü…

Fenerbahçe döneminden bahseden Şentürk geliş ve ayrılış sürecini değerlendirdi!..

“AZİZ YILDIRIM BİZE SAHİP ÇIKTI”

Seçim sürecinden bahseden Kemalettin Şentürk: “Biz seçim süresinde Aziz Yıldırım’ın yanındaydık!.. Fenerbahçe’de bir scout birimi yoktu. Aziz Yıldırım istedi ve ben, Müjdat Yetkiner ve Saffet’le bir scout ekibi kuruldu!.. Aziz Yıldırım bize sahip çıktı, ben ömrümün sonuna kadar ona minnettar olacağım.”

“KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIK”

Şentürk, sözlerine şöyle devam etti: “Kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Olmayan bir birim kuruldu… 4.5 yılın ikinci yılında seçim sürecine kadar 2500 tane oyuncu portföyü üzerine çıktık.”

“BİZİ İTİBARSIZLAŞTIRDILAR”

Ali Koç’un seçim sürecine de değinen Kemalettin Şentürk: “Fenarbahçe’de Ali Koç ve yandaşları seçim için son 2 yıl bizi itibarsızlaştırdı ve eleştirdi! Bu konular bizi çok kırdı ve zarar verdi! Biz 4.5 yılda Ali Koç ve yandaşlarının tahmin edemeyeceği şekilde profesyonel çalışmalar yaptık”

“İŞSİZ KALDIK”

“Ali Koç başkanlığında 2 ay daha scout ekibi olarak görev aldık… Ama sadece oturduk!.. Ağustos ayında görevimize son verdiler… Biz emekçi adamız o dönem bütün takımların birimleri tamdı ve biz işsiz kaldık…”