ALİ KOÇ’U “EFSANE” YAPACAK AÇIKLAMA!

ALİ KOÇ’U “EFSANE” YAPACAK AÇIKLAMA! 22 Şubat 2019 - 16:58 | Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi tarihe geçecek ama hala farkında değiller!.. Ve Ali Koç’un, P&G Tankut’la yaptığı plan neden tutmadı?..

GÖKHAN KAYA

Kısa ve net…

Olmadı bu iş…

Fenerbahçeliler üzgün, kırgın ve öfkeli...

O yüzden…

Hiç uzatmaya gerek yok.

Ali Koç, çıkacak ve “Olmadı; başaramadık ve çok kötü gitmeye başladık. Comolli de, Cocu da, transferler de, hepsi benim suçum. Ve üzerimizde hep kara bulutlar var. Fenerbahçeliler’in daha fazla üzülmesini istemiyorum. İstifa edip, Fenerbahçe’nin hemen kongreye gitmesini ve acilen yeni bir yönetim oluşturulmasını istiyorum. Ben ne verdiğim parayı geri isteyeceğim, ne de getirdiğim sponsorlukları… Tek istediğim Fenerbahçe’nin iyi olması… Biz yapamadık ama biliyorum ki Büyük Fenerbahçe’ye hizmeti devralacak çok insan vardır” diyecek… Ve efsane olacak.

Süreyi de uzatmadan… Çünkü belli ki bu yapıyla Fenerbahçe “seneyi” de kaybedecek. Tabi ki küme düşmezse… Bu hafta Beşiktaş zor, haftaya Rize zor, sonrasında Başakşehir zor…

Şu hale bakın, Fenerbahçe’nin her maçına zor demeye başladık.

Ve çıkış yollarına bakın…

Taraflardan para toplanacakmış!.. Yahu, Comoli İstanbul’da daha da refah içinde yaşasın diye kim para verir?..

Ve herkesle kavga etmeye başladı.

Ali Koç, nedense Aziz Yıldırım’ın sadece kötü yönlerini kapmış!..

En kötüsü de bu kavgaları yaparken, Fenerbahçe’ye komplo yapıldığını v.s söylemek… Halbuki kimsenin Fenerbahçe Kulubü’ne laf ettiği yok, çünkü Fenerbahçe’ye üzülenler, futbol takımına kızanlar da Fenerbahçeli… Onlar Ali Koç’un, yönetimdeki basiretsizliğine kızıyor, o ise konuyu çarptırıp, Fenerbahçe camiasına mal etmeye çalışıyor.

Fenerbahçe camiası içinde yıllardır böyle bölünmedi?.. Çok eskiden gruplar varken bile seçim öncesi bölündüğünde, seçim sonrası herkes Fenerbahçeliliğini hatırlar, yan yana olurdu.

Ama şimdi Ali Koç öyle bir hava yarattı ki, herkes ondan yana olacak, Fenerbahçe’den yana olmak diye bir kavramı tanımıyor, bilmiyor. (Bir sosyal medya ekibi de oluşturmuş, onlara güveniyor!.. Belki bu yazının altında da ortaya çıkarlar, yorumlarda)

Ve şu anda cenazelerde bile Fenerbahçeliler iki ayrı grup halinde durmak zorunda kalıyorlar. Ali Koç tepki gösterir diye!..

Hep Ali Koç’u konuşmak da belki yanlış!..

Nerde bu yönetim kurulu, nerde bu yöneticiler?..

Bayılıyorlar “saklambaç” oynamaya… Çoğunun yaptığı iş, Ali Koç’un arkasından konuşmak, “Yok milletin içinde Metin Şen’i şöyle azarladı, yok kimseyi konuşturmuyor, herkesi medyanın casusu zannediyor v.s v.s” gibi sözler sarf etmek… Tabi arkasından…

Yarın, öbür gün konuşsalar bile çok geç… Takım, tarihinde olmadığı kadar kötü giderken, “tarihe geçecek bir yönetici” olarak konumlanacaklarını bile görmüyorlar.

KOÇ’UN TUTMAYAN REKLAM GÜVENCESİ VE YANINA ALDIĞI P&G TANKUT’LA YAŞADIĞI BAŞARISIZLIK!..

Ali Koç, medyada önemli bir reklamveren kurumun, Koç’un bir üyesi olduğu için medyanın O’na ses çıkaramayacağını zannediyordu.

Ama işte görüyorsunuz, Demirören içindeki Fenerbahçeli gazeteciler, hatta diğer medya grupları içindeki gazeteciler, Fenerbahçe’nin yaşadığı dramı takur tukur gündeme getiriyor, yazıyorlar. Rıdvan Dilmen dahil…

Peki, ne oldu reklam gücünü kullanma işi!.. tabi ki başarısız oldu.

Çünkü Koç Grubu eskiden Türkiye’de üst düzey reklamveren bir iki grubundan biriydi. Şimdi o kadar çok büyük grup ve reklamveren var ki… Hatta hatta daha önemlisi Fenerbahçe’ye işinden gücünden çok daha fazla önem veren Fenerbahçeli bir medya var. Kimse takmaz!.. Yıllardır diğer kulüplerin rahatsız olduğu “Fenerbahçeli medya” bu!..

Ve Ali Koç, şimdi de baktı ki, tek başına bu baskıyı kuramıyor, yönetimindeki P&G Tankut Turnaoğlu’nu takmış yanına…O’nun müşterileri olan yabancı şirketleri de bu kurgunun içine alma peşine düşmüş. Başarılı olma şansı sıfır… Fenerbahçeli medyanın gözünü bağlamak imkansız… Ali Koç, her ne kadar yazılan gerçekleri kendi üstüne alınmayıp, camiaya doğru çarptırmaya devam etse de artık faturanın kendisine ve yönetime çıkacağını biliyor.

Başta dediğim cümleyi söylesin ve efsane başkan olarak normal hayatına, tribündeki fanatik Fenerbahçe taraftarı Ali Koç olarak yoluna devam etsin… Hem o, hem de Koç ailesi için en doğru karar bu…

Son sözüm de saklambaç oynayan Ali Koç’un Yönetim Kurulu’na… Şimdi özellikle isimlerini, fotoğraflarını koyacağım ki, bu işin ciddiyetini bir kavrasınlar, Ali Koç’un arkasından sallayarak kendilerini kurtaramayacaklarını anlasınlar… İşte o tarihe geçecek yöneticiler:

GÖKHAN KAYA