"OLMAZ OLSUN BÖYLE ARKADAŞ"

"OLMAZ OLSUN BÖYLE ARKADAŞ" 25 Şubat 2019 - 19:38 | Güncelleme:

1 Mart’ta vizyona girecek olan Öldür Beni Sevgilim filminin kadrosunda yer alan yetenekli oyuncular; Açelya Topaloğlu ve Özgür Emre Yıldırım, filmin baş kahramanları Okan (Murat Boz) ve Demet (Seda Bakan)’in en yakın arkadaşları Gonca ve Bülent karakterleri olarak izleyenleri kahkahalara boğarken aynı anda “olmaz olsun böyle arkadaş” dedirtecekler.

ROMANTİK KOMEDİNİN BÖYLESİ

Piyangodan çıkan para sadece Okan ve Demet’in hayatını etkilemez, arkadaşlarına çıkan para ile gözleri kararan Gonca ve Bülent de, hem kendi hayatlarının hem de Okan ve Demet’in hayatının yönünü değiştirecek olaylara imza atarlar.

Demet ve Okan’ın gerilim dolu bir evlilik komedisine dönüşen hikayesinin mimarları Gonca (Açelya Topaloğlu) ve Bülent (Özgür Emre Yıldırım)’ın performansları izleyenlere “romantik komedinin de böylesi” dedirtecek!

FETHİYE’DE “THE SHINING” ANLARI

Filmde Bülent karakterini canlandıran Özgür Emre Yıldırım’ın kapıyı balta ile kırdığı sahneler, yıllar önce çekilen ve dünya sinemasının en unutulmaz filmleri arasında yer alan Jack Nicholson’ın “The Shining” filmindeki karelerini hatırlatacak.

Öldür Beni Sevgilim 1 Mart’ta tüm sinemalarda!