ENGİN BAYTAR: “CÜNEYT ÇAKIR BANA ÇIK LAN DIŞARI” DEDİ!

Eski futbolcu Engin Baytar, dün akşam UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Bizim Stadyum” programına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu.

26.02.2019 15:18:39

Faik Çetiner’in dün akşamki konukları, Teknik Direktör Güvenç Kurtar ve Galatasaray ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Engin Baytar’dı.

Hafızalara kazınan ve Cüneyt Çakır’a yaptığı hareket sonrası futboldan yaklaşık 2,5 ay ( 11 maç ) uzak kalan Engin Baytar, Faik Çetiner’e o anların nasıl gerçekleştiğini ilk kez anlattı.

İşte Engin Baytar’ın o olayla ilgili samimi sözleri;

“Takımımı yalnız bıraktığım için pişman oldum. Kariyerinizde 11 haftanız elinizden gidiyor. Cüneyt Hoca, bana kırmızı kartı gösterip ‘çık lan dışarı’ dedi. Kırmızı hareketten sonra ve o laftan sonra kendimi kaybettim. Ben hep başarısında dolayı gurur duyuyorum. Allah yolunu açık etsin. Olay sonrası Göztepe-Karşıyaka maçında karşılaştık 90. dakikada golü ben attım. Orada mesela saha içerisinde normal konuştuk, sarıldık, helallik aldık. Hatta yaptığım hareketten dolayı ‘hakkını helal et’ dedim o da ‘sende hakkını helal et’ dedi. Sarıldık, öpüştük”

DİĞER HABERLER