İSTANBUL'DA KORKUTAN FABRİKA YANGINI!

İSTANBUL'DA KORKUTAN FABRİKA YANGINI! 18 Mart 2019 - 15:55 | Güncelleme:

Arnavutköy Hadımköy'de yapı kimyasalları üreten 3 katlı bir fabrikada saat 09.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Fabrikadaki yangına müdahale için birçok ilçeden itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yanan fabrikada zaman zaman patlamalar meydana geldiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Yeşilpınar Mahallesi Şimşir Sokağı'ndaki bir fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.


İBB'DEN AÇIKLAMA: ROBOT ARAÇLAR MÜDAHALE EDİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Arnavutköy'deki fabrika yangınına ilişkin yapılan açıklamada, 'Fabrika içerisinde yangından dolayı patlamalar meydana geldiği için itfaiye ekiplerinin dışarıdan robot araçlar ve köpük su kuleleri ile yangına müdahaleleri devam etmektedir' denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Arnavutköy’de sabaha saatlerinde başlayan fabrika yangınına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, yangına Hadımköy, Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Beylikdüzü, Bakırköy, Çatalca, Mimarsinan, Bahçeşehir, Sultangazi, Fatih, Şişli, Sultangazi, Bakırköy, Kıraç, Kartal, Tuzla, Kadıköy, Seyrantepe ilçelerinden 173 personelin 73 araçla müdahale ettiği aktarıldı.


PATLAMALAR MEYDANA GELİYOR

Fabrikadaki kimyasal maddelerin patlamasına değinilen açıklamada, “Fabrika içerisinde yangından dolayı patlamalar meydana geldiği için itfaiye ekipleri dışarıdan robot araçlar ve köpük su kuleleri ile yangına müdahaleleri devam etmektedir” denildi.