MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER’DEN SERKAN TOPER ZİYARETİ!

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER’DEN SERKAN TOPER ZİYARETİ! 18 Mart 2019 - 17:51 | Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Av. Serkan Toper’i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret etti. Burada Toper ve partililerle bir araya gelen Yönter görüşme sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda “Beşiktaş’ta hiç kimse yaptığı şımarıklığın bedelini demokratik olarak ödemeyeceğini düşünmesin. Beşiktaş kimsenin arka bahçesi değil” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Beşiktaş’ta Cumhur İttifakı MHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Av. Serkan Toper ve partililerle bir araya geldi. Balmumcu’da bulunan seçim koordinasyon merkezinde Başkan Adayı ve partilerle basına kapalı olarak bir araya gelen Yönter , toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yönter, seçimlerin milli beka ve Beşiktaş için bir milat olduğunu belirterek “31 Mart mahalli idareler seçimleri milli bekamız açısından bir milat. Aynı zamanda Beşiktaş ve İstanbul açısından bir milat. Serkan Toper arkadaşımıza inanıyoruz şu anda Beşiktaş'ta çok yoğun ve gayretli çalışmalarının sesini duyuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı Beşiktaş'ta iddialıdır. Aldığımız son veriler yaptırdığımız çalışmalar bize ulaşan bilgi Cumhur ittifakı Serkan Toper’in Milliyetçi Hareket Partisi'nin gün geçtikçe yükseldiğini gösteriyor” dedi.

"BEŞİKTAŞ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ DEĞİL"

Beşiktaş’ta Cumhur İttifakının iddialı olduğunu ve Beşiktaş’ı kimsenin çantada keklik olarak görmemesi gerektiğini değinen Yönter “Hiç kimse Beşiktaş'ta bizi yok farz etmesin. Hiç kimse burada şımarıklığın bedelini demokratik olarak ödemeyeceğini düşünmesin. Beşiktaş kimsenin arka bahçesi değil Beşiktaş kimsenin çantasına keklik falan da değil. Cumhur ittifakı Beşiktaş'ta iddialıdır en iyi sonucu alacaktır. Hatta Serkan Toper kardeşimiz 31 Mart'ta Beşiktaş Belediye Başkanı olacaktır. Gayemiz, hedefimiz arzumuz budur. Cumhur İttifakı Beşiktaş'a mührünü vuracak. Beşiktaş böyle gelse de böyle gitmeyecek. Beşiktaş'ta bir şey değişecek o değişen belediye olacak. Bununla birlikte Beşiktaş'ta her şey değişecek. Biz Serkan Toper’i başarı çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Cumhur İttifakını AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin müştereken ortaya koymuş olduğu ruhu en iyi şekilde taşıyor. Burada Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy veren kardeşlerimizi, İyi Parti’ye oy veren kardeşlerimizi, ve diğer partilerimize oy veren kardeşlerimiz de kucaklıyoruz. Onlarla beraber olarak Beşiktaş'a hizmet etmeyi arzuluyoruz ” diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ PRANGALARINDAN KURTULACAK"

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının Beşiktaş’ta seçimleri kazanmasıyla birlikte Beşiktaş’ın prangalarından kurtulacağını dile getiren Yönter, “Doğru isim Serkan Toper, Cumhur ittifakı ile inşallah Beşiktaş'ın önü açılacak. Beşiktaş'ın ufku aydınlanacak. İstanbul derin bir oh çekecek. İstanbul ve Beşiktaş prangalarından ağırlıklarından 31 Martta kurtulacak. İstanbul Büyükşehir’de Binali Yıldırım, Beşiktaş Belediyede de Serkan Toper inşallah koltuklarına oturacaklar. Bulundukları yerin şehri emini olacaklar. İstanbul ehline emanet edilecek. Beka için milli karar, cumhur için istikrar diyoruz. Beşiktaş için istikrar diyoruz Beşiktaş'ın istikrarı Serkan Toper. Beşiktaş'ın istikrarı Cumhur ittifakı Allah muvaffak etsin. Şimdiden 31 Mart Hayırlı olsun. Biz belediye başkan adayımıza güveniyoruz. Arkadaşlarımıza inanıyoruz. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi her gün inanılmayacak ölçülerde yükseliyor. Biz 31 Mart'ta sürpriz yapmayacağız İnşallah beklenen olacak Beşiktaş Belediyesi'ne Serkan Toper başkan olacak” diye konuştu.