ONU GÖRENLER HAYRETE DÜŞÜYOR!

ONU GÖRENLER HAYRETE DÜŞÜYOR! 19 Mart 2019 - 17:40 | Güncelleme:

Harnaam Kaur, Polikistikover sendromu'na yakalanmış ve bu nedenle vücudundaki kıllanma bir hayli fazla. Harnaam, güzel giyinmeyi, makyaj yapmayı seven bir genç kız. Sakallarını kesmeyi ise düşünmüyor.

Harnaam Kaur, İngiltere'de başlayan "The House of Extraordinary People" isimli yarışmanın kadrosunda yer alıyor. Kaur, yarışmaya katıldıktan sonra başına gelenlerle ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

27 yaşındaki Harnaam Kaur'un 16 yaşından beri yüzünde ve vücudunda aşırı derecede kıl çıkmaya başlamış. Harnaam Kaur, tıraş olmayı reddetmiş ve topluma kendisini bu şekilde kabul ettirmeye çalışmış.


Harnaam, insanların alaycı bakışlarına aldırmadan etek giymeye devam ediyor ve kendisini dış görünüşünden dolayı yargılayanlara meydan okuyor.

Genç kadın önceleri tıraş oluyor, ağda ile yüzündeki ve vücudundaki kılları alıyordu. Hatta epilasyon bile yaptırdı. Ancak sonra sakal ve bıyıklarını kesmemeye karar verdi.


Harnaam, Sihizm dinine mensup biri ve Sihizm, saç kesmeyi yasaklaıyor. Bundan dolayı Harnaam da bu radikal kararı aldı. Ancak Harnaam, sakal ve bıyıklarını uzatma kararının sadece diniyle bağlantılı olmadığını da bildirdi. Onun için başka bir etken daha vardı: Duruş sergilemek!