CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR!

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR! 19 Mart 2019 - 21:11 | Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki mitingte vatandaşlara hitap etti.

AK Parti teşkilatlarını, AK Partili belediyeleri ve milletvekillerini uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'duyuyorum ki vatandaşlarıma yeterli ihtimamı göstermeyenler var' dedi.

Erdoğan ayrıca, tapu meselesi ile ilgili 2 yıl içinde Üsküdar'da tüm tapu sorunlarının çözüleceğini ifade etti.

İŞTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI...

“İnşallah 31 Mart akşamı herhalde böyle bir toplantıyı burada yaparsınız, yaparız. Bugün bir kez daha Üsküdar'da olmanın, siz komşularla buluşmanın memnuniyeti içerisindeyim. Hamdolsun bugün dört mitingimiz de muhteşemdi. Özellikle de Kocaeli'de bizi bekleyen milyonlara hitap ettim. Kocaeli'de bizi dinleyen 120 bin kişiydi. Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir safhasını daha milletimizin hizmetine sunduk. Bu saate kadar bizleri beklediniz. Her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Sizlerin nezdinde tüm Üsküdar'a şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 31 Mart'a kadar tempomuzu arttırarak sürdüreceğiz.”

"NE HAÇLI ARTIKLARI, NE BİZANS HEVESLİLERİ NE DE..."

Erdoğan, “Milletin desteğini, duasını alan bir siyasetçiyi durdurabilecek hiçbir fani güç yoktur. Milleti ile aynı hedefe yürüyen, aynı idealleri paylaşan bir devlet adamın önünü kesebilecek hiçbir engel yoktur. Yeter ki birbirimize sahip çıkalım, tarihimizi asla unutmayalım, davamıza ihanet etmeyelim. Yeter ki biz gözlerimizi hedeflerimizden bir an olsun ayırmayalım. Bunları başardığımızda Allah'ın izniyle ne Haçlı artıkları, ne Bizans heveslileri ne de Neonazi bozuntuları bizi yolumuzdan alıkoyabilir.” ifadelerini kullandı.

"MARMARAY, AVRASYA, ÇAMLICA CAMİİ ÜSKÜDAR'DADIR"

Üsküdar’a yapılan hizmetlerden de söz eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul'da yaptığımız projelerin çoğunun merkezi işte burası, Üsküdar'dır. Marmaray, Avrasya Tüneli, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı burada. Büyük Çamlıca Camii ve Küçükçamlıca'da yapılan Radyo Televizyon Kulesi o da burada. Bütün bunlarla beraber Üsküdar bambaşka. Hele hele Büyük çamlıca Camii artık Türkiye'de bugüne kadar yapılmış camilerin hakikaten en mükemmeli. Üsküdar'da 8 adet köprü ve kavşak yoluyla bağlantı yollarını hizmete açtık. Sahilde 5 adet iskele binasını restore ettik.” dedi.