ZEN PIRLANTA ENFLASYONLA TOPYEKÛN  MÜCADELEYE DESTEK!

ZEN PIRLANTA ENFLASYONLA TOPYEKÛN MÜCADELEYE DESTEK! 22 Mart 2019 - 21:57 | Güncelleme:

21 - 24 Mart 2019 tarihleri arasında mücevher ve saat endüstrisi, sektörün en önemli etkinliği olan Istanbul Jewelry Show'da 48. kez bir araya geldi. Fuar; Doğu Avrupa'dan Yakın Asya'ya, Rusya'dan Ortadoğu'ya Kuzey Afrika'dan Türki Cumhuriyetlere kadar dünya çapındaki en önemli alıcılarla tanışma ve işbirliği imkânı sağlıyor.

Fuarda fırsatlarla dolu stantlardan biri ise Zen Pırlanta’nın oldu. ZEN Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Akgün, pırlata severlere sundukları fırsatlardan bahsetti.

ZEN PIRLANTA YNT. KRL. ÜY. YİĞİT AKGÜN: “PIRLANTA SEVERLERE FUARDA MUHTEŞEM FIRSATLAR SUNDUK”

Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Istanbul Jewelry Show – Mart 2019, 120’den fazla ülkeden 30.000’i aşkın mücevher sektörü temsilcisini, 24 ülkeden 1.250 firma ve markayla 48. kez İstanbul’da buluşturdu.

Fuara katılan firmalardan biri de Zen Pırlanta oldu.

ZEN Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit AKGÜN, müşterilerine birçok fırsatlar sunduklarını anlattı.

Dünyanın en özenle seçilmiş, en nadir pırlantaları Forevermark Türkiye’de sadece Zen Pırlanta’da bulunduğunu belirten Akgün, “Çok özel fırsatlarımız var. Top Yekûn Enflasyonla Mücadele’yi şirketçe destekliyoruz. Biz de tüketicinin isteklerini göz önünde tutarak kaliteli, uzun yıllar kullanabileceği ve uygun fiyatlı ürenler sunuyoruz” dedi.