DEVLET BAHÇELİ: "YA BEKA YA BELA!"

DEVLET BAHÇELİ: "YA BEKA YA BELA!" 23 Mart 2019 - 15:43 | Güncelleme:

Ankara'da Cumhur İttifakı'nın ortak mitinginde açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önce son çıkıştır. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz. Sadece belediye meclis üyesi köy ve mahalle muhtarı belirlemeyeceğiz. Milli bekamızın teyidini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kökleşmesine güçlü bir destek vereceğiz. Ya beka diyeceğiz ya bela." dedi.

Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti ile MHP'nin ikinci ortak mitingi bugün Ankara'da gerçekleştiriliyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da Cumhur İttifakı'nın ortak mitinginde açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

YA BEKA YA BELA

“Bugün Ankara bir başka güzel, bir başka görkemli. Mahalli idareler seçimlerinde 8 gün kala Cumhur İttifakı olarak başkentimizin huzurundayız. İkinci ortak mitingimize milli bir heyecanla katılan her vatandaşıma şükranlarımı sunuyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Ankara'nın özlemleri vardır, gelecek hayalleri vardır. 31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önce son çıkıştır. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz. Sadece belediye meclis üyesi köy ve mahalle muhtarı belirlemeyeceğiz. Milli bekamızın teyidini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kökleşmesine güçlü bir destek vereceğiz. Ya beka diyeceğiz ya bela.”

ANKARA YİNE TARİH YAZACAKTIR

Bahçeli, “Zillet ittifakı kaostur, kargaşadır. Ankara zilleti reddetti. İnancım odur ki Ankara yine başaracak yine tarih yazacaktır. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki'dir. MHP bütün mensuplarıyla bütün teşkilatlarıyla Sayın Özhaseki'nin arkadasında ve destekçisidir. Ankara'nın tüm ilçelerinde Cumhur İttifakı'nın adayları için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Ankara merttir, geçmişine sırt çeviren adamlarla işi olmaz. Beka sorunu yok demek milli mücadeleyi unutturmak demektir” ifadelerini kullandı.