ARTIK TWITTER’A GİRMEK DAHA EĞLENCELİ!

ARTIK TWITTER’A GİRMEK DAHA EĞLENCELİ! 6 Nisan 2019 - 13:55 | Güncelleme:

Twitter’den yepyeni özellik! Artık Twitter kullanmak daha eğlenceli. İşte detaylar…

Twitter’dan bir güncelleme daha geldi. Web sitesi, yakın zamanda yaptığı güncelleme ile birlikte, kullanıcılara algoritma tabanlı zaman çizelgesinden tweetlerin kronolojik zaman çizelgesine göre sıralanmasına geri dönme seçeneğini sundu.

Shiftdelete’in haberine göre; Bu yeni sunulacak özellikle birlikte kullanıcılar, bir tweetin altındaki yorumları takip ederken kolaylık sağlaması amacıyla, yorum yapan kullanıcıların üzerinde “mentioned” etiketi, tweet sahibi yoruma cevap vermişse “author” etiketi görecek.

Bahsi geçen bu etiketler bazı kullanıcılar için görünmeye başladı, bazı kullanıcılar ise henüz bu özelliğe kavuşmadı. Bu özellik önemsiz gibi gözükse de uzun konuşmalarda ve tweet zincirlerinde oldukça yardımcı bir özellik olacakmış gibi görünüyor.

Özellik henüz test aşamasında olduğundan son tasarımın bu olacağı net olamamakla beraber, kullanıcıların bazıları bunun ara yüz tasarımını bozduğundan şikâyetçi. Bazı kullanıcılar bunun daha küçük bir şekilde sunulması gerektiğini savunurken, bazı kullanıcılar ise bunun çeşitli rozetler aracılığıyla yapılması gerektiğini söylüyor.