SEVİM EMRE, SADECE UÇANKUŞ TV’YE KONUŞTU!

SEVİM EMRE, SADECE UÇANKUŞ TV’YE KONUŞTU! 18 Nisan 2019 - 13:35 | Güncelleme:

Müzik dünyasının 'Orhan Baba' lakaplı ünlü ses sanatçısı Orhan Gencebay, geçtiğimiz gün göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılmış, sevenlerini korkutmuştu.

Kaldırıldığı özel bir hastanede müdahalede bulunulan Gencebay’ın tıkanan damarlarına anjiyo yapılırken 3 stent takıldığı bildirilmişti.

Gencebay’ın eşi Sevim Emre bugün Uçankuş TV’ye konuştu.

Ümit Özhan’la 12 Haber Bülteni’ne telefonla bağlanan Sevim Emre, göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılma iddiasının söylenildiği gibi olmadığını belirterek, “Anjiyo anında bir sıkıntı yaşadık. O da damarların çok tıkalı olmasından kaynaklandı. Tansiyon sıfıra inince panikledik. Gerçekten çok önemli bir durumdu. O anda hayati bir tehlikesi vardı” dedi.

Orhan Gencebay’ın iyi olduğunu belirten Emre, “Orhan Bey’in kalbi güçlü maşallah. Kendisini toparladı, düzenledi. Şimdi gayet iyi, dinleniyor. Tüm sevenlerine teşekkürlerimi iletiyorum. Gelen geçmiş olsun mesajlarına da cevap veremiyorum” diye konuştu. 

DOKTORUNDAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Orhan Gencebay'ın sağlık durumuyla ilgili Şişli Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Deniz Şener yaptığı açıklamada, "Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor” dedi.