CİNSEL İLİŞKİ TARİKATININ SIR PERDESİ ARALANDI!

CİNSEL İLİŞKİ TARİKATININ SIR PERDESİ ARALANDI! 20 Nisan 2019 - 00:11 | Güncelleme:

Cinsel ilişki tarikatına katılanlar yaşadıkları kan donduran olayları anlattı.

Ünlü oyuncu ABD'li aktris Allison Mack'in de dahil olduğu cinsel ilişki tarikatına katılanlar yaşadıkları süreci anlattı. Tarikatın ağına düşen bir kişi, "Meditasyon seminerine katıldım, hayatım alt üst oldu" ifadelerini kullandı.

Renee Linnell: “Bilinç ve maneviyat konusunda doktora yapıyordum. Hindu bir rahibin seminerine katılmış ve söylediklerinden etkilenmiştim. Ondan eğitim almaya başladım. Farkına varmadan kendimi kaptırmıştım. "Artık benim öğreteceğim bir şey kalmadı. Daha da aydınlanmak istiyorsan Hindistan'daki gurunun yanına gitmen lazım. Bu şansı kaçırma" dedi. Bu kadar zayıf olmamın nedeni çocukluğumda yaşadıklarımdı. Bana önemli olduğum duygusu yaratacak bir aileye özlemle büyümüştüm. Bana bunu hissettirdiler. Bu acıdan kurtulmak istiyordum."

Sarah Lionheart: "Kısa süre sonra onun kontrolü altındaydım. Dış dünyayla ve ailemle bağlarım tümüyle kesilmişti. Ona para veriyordum. Sonra seks başladı. Bunu çok istemiyordum, ama onu tanrı gibi görmeye başladığımdan kendimi zorunlu hissediyordum. Benim için İsa ya da Buda gibiydi. Birlikte sık sık seyahat ediyorduk. Panik atakları başlamıştı, hastaydım ve her şey kontrolümden çıkmıştı. İntihar teşebbüsünde bulunduğumda öteki dünyada beni bekliyor olacağını ve başıma daha kötü şeyler geleceğini söyledi. Korktuğum için tekrar denemedim. Ama grup içinde başka intiharların olduğunu öğrendim."

Jane Rickards: “En büyük zararı veren duygusal, psikolojik ve zihinsel istismardı. Ailem oldukça uç noktalarda bir aileydi, tarikat yetkililerinden biri de böyle söylüyordu. Ama kardeşlerimin yarısı tanrıyla bir işleri olmadığını söyleyerek ayrılmıştı. Kardeşim Alex de benim gibi sorgulayan bir tipti. Sorgulamadan kurallara uymak rahatsız ediyordu. Alex 23 yaşında intihar etti. Cenazesinde tarikat lideri "O kurtuldu! Cennete gidiyor" demişti. Bense bunun dini saçmalıklar olduğunu düşünmüştüm. İşte bu tür tarikatlar bu söylemlerle insanlar üzerinde denetim kuruyor."