PELİN AKİL VE ANIL ALTAN’IN İKİZ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ!

PELİN AKİL VE ANIL ALTAN’IN İKİZ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ! 20 Nisan 2019 - 22:13 | Güncelleme:

2016 yılında evlenen Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikiz bebekleri bugün dünyaya geldi. Çift bebeklerine Alin ve Lina ismini verdi.

Ünlü oyuncu Pelin Akil doğum yaptı. 2016 yılında meslektaşı Anıl Altan ile görkemli bir tören ile evlenen Pelin Akil ikiz bebeklerine kavuştu.

Instagram hesabından hastane fotoğraflarını paylaşan Pelin Akil, “Geldi cennet kokulularım. İnanılır gibi değil sizi kucağıma verdikleri anda hissettiklerim. Hocamız @prof.dr.cihatsen e ve ameliyat boyunca benimle sürekli konuşan muhteşem ekibine , gözlerinin içi gülen hastanenin @memorialsaglik hemşirelerine,personellerine ama en özel teşekkür elimi 1 sn. bırakmayan ikizlerimin güzel yürekli babası,benim biriciğim, kocam, her bişeyim @anilaltann a ♥️ Şu fotoğraflardaki tüm güzel insanlar,mesaj atan cevap yazamadığım ailem,arkadaşlarım ve bizden haber bekleyen siz güzel takipçilerim çok teşekkürler biz iyiyiz. @alinlinaaltann Bu kocaman ailen sizleri çok ama çok seveceğiz. Tabi ki bu mükemmel anlara an ve an şahitlik eden, anılarımızı unutulmayacak hale getiren @valentinusphotosbaby @valentinusphotos a binbirrr teşekkür” notunu düştü.