ALİŞAN’IN AYI YAVRUSUYLA İMTİHANI!

ALİŞAN’IN AYI YAVRUSUYLA İMTİHANI! 23 Nisan 2019 - 16:43 | Güncelleme:

Doğayla baş başa huzurlu ve eğlenceli bir keşif rotası sunan Park of İstanbul, 23 Nisan’da kapılarını açtı. Ziyaretçilerinin arasında ünlü sanatçı Alişan’da yer aldı.

İstanbul’un en temiz havasına sahip Anadolu Yakası’nda yer alan Çekmeköy’de doğanın cazibeli bütünlüğünü bozmadan doğayla buluşturan Park of İstanbul, birbirinden farklı ünite ve aktiviteleriyle bitmeyen bir macera deneyimi sunuyor. Alişan’ın da ziyaretçiler arasında yer aldığı ilk açılış gününde ünlü sanatçı bir ayı yavrusunu severken görüntülendi.

200 dönüm arazi üzerine konumlandırılan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Burak Memişoğlu’nun yaptığı Park of İstanbul’un içerisinde; hayvanat bahçesi, macera park, hobi bahçesi, çocuk oyun alanı ve pony alanı başta olmak üzere birbirinden farklı eğlence alanı ziyaretçilerini ağırladı.

Cafe ve restaurant ortağı ve POİ tesis alanlarının tasarımcısı ünlü mimar Öznur Ekşioğlu tarafından özenle hazırlanan yeme ve içme alanları yediden yetmişe tüm misafirlerin keyifli anlarına lezzet katacak.

Macera Parkı, piknik ve oyun parkının yanı sıra POİ Dünyası, birbirinden farklı içerikteki cafe ve restoranlarıyla benzersiz keyif alanları da sunacak.

Eğlenceli ve macera dolu renkli dünyasıyla çocukları eğlenerek öğrenmeye davet eden Park of İstanbul (POİ) dünyası çocuklar için yeni deneyim alanı olacak. POİ dünyasında yer alan hayvanat bahçesi, macera park, oyun alanı, pony alanı ve hobi bahçesi çocuklara tüm gün boyunca sınırsız eğlence sunacak.

Yaklaşık 60 dönümlük alanda Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yerinden pek çok farklı türde hayvanı doğal ortamlarında gözlemleyebilecekleri POİ Hayvanat Bahçesi, kuş cenneti ve botanik park olarak da hizmet verecek. Aralarında sürüngenler, balıklar ve memeli hayvanların da bulunduğu pek çok hayvana ev sahipliği yapan POİ Hayvanat Bahçesi’nde her iklim ve kıtadan farklı cinsler görülebilecek.

Doğayla iç içe ağaçların arasında macera sporlarının yapılabileceği 2442 m2’lik alanda ülkemizde ve Avrupa’da kabul görmüş standartlara uygun kurulan parkurları ile POİ Macerapark, çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli bir doğa buluşması olacak.