RAMAZAN PİDESİ FİYATI NE KADAR?

RAMAZAN PİDESİ FİYATI NE KADAR? 26 Nisan 2019 - 15:49 | Güncelleme:

Ramazan pidesi fiyatı ne kadar? 2019 Ramazan pidesi gramajı ne kadar? On binlerce kişi Ramazan ayının yaklaşması ile bu sorunun yanıtını arıyor.

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pide ile ilgili ilk fiyatlar gelmeye başladı. Pide fiyatları birçok ilde farklı olarak satılacak. İlden ile pidelerin gramajı ve fiyatı değişecek. Geçtiğimiz yıl İstanbul ve Ankara'da 275 gram pide 2 TL'den satılmıştı.

ANKARA’DA RAMAZAN PİDESİ

Ankara'da Ramazan pidesi için fiyat belli oldu. Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu, 2019 yılında Ramazan pidesinin fiyatının 2,50 TL olacağını açıkladı. Kavuncu artışın gerekli olduğunu söyledi.

İSTANBUL’DA RAMAZAN PİDESİ

İstanbul Ramazan pidesi fiyatı ile ilgili açıklama da heyecanla bekleniyor. Ancak İstanbul Ramazan pidesi fiyatı henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz yıl Ankara ve İstanbul aynı fiyat tarifesini uygulamıştı. İstanbul'da da Ramazan pidesinin 2,50 TL olacağı tahmin ediliyor.

GRAMAJI NE KADAR?

Ramazan pidesi ile ilgili en önemli konulardan biri de gramaj... Ramazan pidesi fiyatları her yıl gramaj üzerinden tartışılıyor. Her fırın belirlenen gramajda ve belirlenen fiyatta Ramazan pidesi satışı yapmak zorunda.

Ramazan pidesi 275 gram olacak. Ankara'da 300 gram Ramazan pidesi 2,50 TL olacak. İstanbul'da da aynı gramaj pidenin aynı fiyata satılacağı belirtiliyor.