MURAT BOZ İLE CHP KAPIŞTI!.. GİZLİ KALMASINI İSTEMİŞ AMA...

MURAT BOZ İLE CHP KAPIŞTI!.. GİZLİ KALMASINI İSTEMİŞ AMA... 16 Mayıs 2019 - 11:42 | Güncelleme:

Murat Boz’un, CHP’ye yaptığı 100 bin liralık yardım çok konuşuldu. Ve şimdi ben de perde arkasını araştırdım.

Murat Boz’un CHP’ye 100 bin liralık bağışı son günlerin en çok konuşulan konusu…

Peki, bir bağış neden bu kadar olay oldu ve perde arkasında neler yaşandı?.. Araştırdım ama bu konuda önce bana göre yanlış yapılanı yazmak istiyorum.

Şayet Murat Boz, çıkıp, “Evet, ben Başkanlık sisteminden yanaydım. Bu nedenle de o zaman Cumhurbaşkanı’mızı destekleyen bir kampanyaya katıldım. Ancak şimdi İstanbul seçimlerinde ise benim oyum Ekrem İmamoğlu’na” deseydi, bence hiç de olay olmazdı. Çünkü kimse kimsenin oyuna karışamaz, saygı duyulurdu.

Ancak Murat Boz, buradaki tutumuyla “ikili” oynar duruma düştü. Çünkü… Perde arkasını araştırdığımda Murat Boz, CHP’den bu bağışın gizli kalması için “söz” almış… Ancak CHP içinden birileri bunun iyi bir reklam olacağını düşünüp basına sızdırmış. Böylece Murat Boz da “bir oraya, bir buraya oynayan” bir duruma düşüp, sonrasında ne açıklama yapacağını bile şaşırmış!..

Sonuçta Murat Boz, CHP ile de kapışmış!.. Yani açık olmama yüzünden öyle bir hata yapmış ki, hem AK Parti’yle, hem de yaşadığı bu tartışmalar yüzünden CHP’yle arası  bozulmuş!.. Yani katıldığı Ak Parti kampanyası da, şimdiki CHP kampanyası da boşa gitmiş. Her şey güzel olacak derken her şey kötü olmuş Murat Boz için…

Madem siyasetin bu kadar içine girmek istiyor, keşke yukarıda yazdığım gibi açık olsaydı. O zaman kimsenin ona laf etmeye hakkı olmazdı. Benim burada görüşlerimi açık ve özgürce dile getirebilmem gibi…

Şimdi; benim, UçanKuş TV sabah haberlerini sunan İbrahim Karakuş olarak merak ettiğim tek bir soru var sadece:

“Acaba bu bağışı yapmasını kim istedi Murat Boz’dan?.. Çünkü bildiğim kadarıyla siyasete de çok hevesli bir şarkıcı değil… Ama acaba kim, “Gizli kalır merak etme” diye böyle garip ve tartışılan bir duruma düşürdü Murat Boz’u?.. Esas orayı çözmek lazım!”

Görüşlerinizi, düşüncelerinizi ve hatta varsa sorduğum sorunun cevabını, ayrıca ister eleştirilerinizi, ister övgülerinizi ucankuşmedya isimli kurumsal instagram hesabımızdaki yazımın altına yazabilirsiniz.

İBRAHİM KARAKUŞ