ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ 19 Mayıs 2019 - 11:13 | Güncelleme:

İzmir’in Ödemiş ilçesinde cinnet getiren Okan Karakuş (28) birlikte yaşadığı Gizem Tabak (24) ile 2 yaşındaki oğlu Kaan Kundakçı’yı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay, dün saat 23,00 sıralarında Ödemiş ilçesi Seyrekli Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftlik çalışanı Okan Karakuş ile birlikte yaşadığı Gizem Tabak arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada cinnet getiren Okan Karakuş, evdeki av tüfeğini alıp, Gizem Tabak ve oğlu Kaan Kundakçı’yı başından vurarak öldürdü.

Ardından Karakuş tüfeği kendi göğsüne dayayıp, tüfeği çekti. Silah sesleri üzerine Okan Karakaş'ın yaşadığı çiftliğe giden yakınları, eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. İhbar üzerine adrese, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede Gizem Tabak ve Kaan Kundakçı'nın öldüğünü saptadı. Okan Karakaş ise ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Karakaş'ın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Gizem Tabak ve oğlunun cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yakınları, birlikte yaşayan Okan Karakaş ile Gizem Tabak'ın sürekli tartışıp, kavga ettiklerini söyledi.