ORTALIK YIKILACAK! İNENLER- ÇIKANLAR LİSTESİNDE KİMLER VAR?

ORTALIK YIKILACAK! İNENLER- ÇIKANLAR LİSTESİNDE KİMLER VAR? 29 Mayıs 2019 - 20:35 | Güncelleme:

Uçankuş'un klasikleşen İnenler- Çıkanlar listesi yenilendi! Üzülenler, sevinenler bu seferlik bir şey olmaz diyenler... Kimler indi, kimdi çıktı? Kimler gündeme damga vurdu?

İNENLER


1-KEREM BÜRSİN

Bürsin’in yaşadıklarından öğrendiğimiz çok şey var. Öğrendik ki, hayatta başarmak kusursuz olduğumuzu düşünmekle değil, gerçekten kusursuz işler ortaya çıkarmakla oluyor. Kerem Bursin’in kariyeri direksiyon hakimiyetini kaybetmiş şekilde ilerlerken yaşadığı başarısızlık, Serenay Sarıkaya’yla da ilişkisinin bitmesine neden oldu. İnenler listemizin kapısını açan Kerem Bürsin ilk sırada, başköşeye oturuyor.

2-DEMET ŞENER

Bir dönem fırtınalar estirirdi ama şimdi o fırtına hafif meltem tadında. Demet Şener, İbrahim Kutluay gündeminden köşeyi döndü desek yeri... Hiçbir iş yapmadan eski koca üzerinden konuşulmak, Demet’i gündem delisi etti! Ama artık bu konu da finale geldi. Umarız  Şener, artık Kutluay üzerinden gündeme gelmekten vazgeçer… İnenler listemizin 2. Sırasında…

3-BEREN SAAT

Kim derdi ki Beren Saat yalan yanlış iddialarla milletin diline düşecek ya da kim derdi ki Beren, Gelin’le Kaynana Zuhal, herkesin içinde kavga edecek? Saat’in suni gündemi uzun süre konuşuldu.  Yalan iddialar, boşandı boşanacaklar derken… Saat’i, inenler listemizin 3. sırasında başrole uygun görüyoruz…

4. TOLGA SARITAŞ

Çok oyuncu gördük ama Tolga Sarıtaş gibisini görmedik. Aşk sarhoşu mu yoksa başka sarhoşluk mu? Sevgilisiyle görüntü vermemek için arka kapılardan kaçan sonra da gazetecilere sahte para fırlatan çılgın bir oyuncu… Hiçbir Şey göründüğü gibi değilmiş meğerse… Sarıtaş’ı, “Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol” deyip 4. sırada uslu uslu ağırlıyoruz.

5-SARUHAN HÜNEL

Gündeme gelmek için davalarla konuşulan bir isim daha… Saruhan Hünel’ı hatırlayanlar şimdi, ikinci bahar dönümünde kalmış. Şimdilerde artık “Bir zamanlar” olarak hatırlanan Hünel, sektörde uzun zamandan beri kendini göstermiyordu ki, eski eş ile mahkeme konularıyla da saman alevi gibi yanıp söndü. Ama gerçek hayattaki performansıyla, dizi dünyasında artık iş bulamaz duruma düştü. Ne diyelim, 5. sıra için Saruhan Bey’e yol gösterelim…

ÇIKANLAR


1.GALATASARAY

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 22. Kez şampiyon olarak yeşil sahalarda kükredi. Tüm ekibi tebrik ederken, Galatasaray’ı 4 yıldızıyla birlikte, ligde olduğu gibi çıkanlar listemizde de şampiyon ilan ederek, ilk sıraya alıyoruz.

2. ATV VE FOX TV

Yeşil sahalardan sonra medya camiasında da benzer mücadelelere tanık olduk… İddialı yapımlar, dev prodüksiyonlarla hazırlanan programlar, canlı yayınlar, son dakikalar, derken; ATV ve FOX TV rakiplerine fark atıyor… Birbirinden farklı çizgide olan iki kanal bu sezonu farklı kulvarlarda zirvede bitirirken, iki kanalı da çıkanlar listemizin 2. sırasında ağırlıyoruz.

3. TURKCELL

Yıllardır kesintisiz, full çeken Türkcell, herkese uygun kampanya ve bu kampanyalara çektiği reklamlarla adından söz ettirmeye devam ediyor… Son olarak hayvan dostlarımızı konu alan  “Her bayiye kulübe” ve teknolojik gelişmelere bağlı olarak “Drone” reklamlarıyla alanında farkını ortaya koyan Türkcell’e çıkanlar listemizde 3. Sırada yer veriyoruz.

4. MÜGE ANLI

O, Türkiye’nin unutamayacağı olayları gündeme getirdi, peşine düştü, çözdü. Toplumsal konuları, gerçek olayları, canlı canlı bize sunan Müge Anlı, bu  sezon da resmen ekran hükümdarlığını ilan etti. Minik Ecrin ile ilgili yaptığı yayınla, Türkiye’nin takdirini kazanan Anlı ve ekibine başarılar dilerken, çıkanlar listemizin 4. sırasında ağırlamaktan kıvanç duyarız.

5. DEMET AKALIN

Demet Akalın gündemi, gündem Demet Akalın’ı yordu, Çok konuşuldu. Ve her zaman olduğu gibi Demet Akalın konuşulanlara albümle son noktayı koydu. Yaşadıkları karşısında verdiği mücadele, amazonlara taş çıkaracak cinsten olan Demet Akalın, albümüyle gündeme resmen “Ateş” etti. Akalın’a ailesiyle birlikte mutluluklar dileyip çıkanlar listemizde 5. sırada yer veriyoruz.