CİNSEL İLİŞKİ TARİKATINDA KORKUNÇ BEKARET İTİRAFI

CİNSEL İLİŞKİ TARİKATINDA KORKUNÇ BEKARET İTİRAFI 16 Haziran 2019 - 18:52 | Güncelleme:

Kadınların zorla alıkonulduğu ve şantajla cinsel ilişkiye zorlandığı Nxivm isimli cinsel ilişki tarikatı davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Nxivm'in lideri Keith Raniere'in yargılandığı davada, henüz 18 yaşına girmeyen kızlara, "bekaret kaybetme" hazırlığının yaptırıldığı ortaya çıktı.

ABD, Meksika, Kanada ve Orta Amerika'da 16 binden fazla insanla çalıştıkları söylenen cinsel ilişki tarikatının lideri Keith Raniere, yargılama sürecinde kendisini savcılara "dünyanın en zeki, en ahlaklı kişisi" olarak tanıttı. Dava boyunca tanıkların verdiği ifadeler ise kan dondurdu. İşte o ifadelerden bazıları:

Her Ağustos ayında, Nxivm üyeleri, yaklaşık 12 bin TL ödeyerek New York'taki Silver Bay bölgesine gidiyor ve burada Raniere'in doğum gününü kutluyordu. Doğum gününde yapılan etkinlikler tamamen lidere adanıyordu ve Raniere'in sırayla cinsel ilişkiye girdiği 15 ile 20 arasında kadının, Raniere'den başkasıyla cinsel ilişkiye girmesi yasaktı.

Dava dosyasına Daniela olarak kaydedilen eski üyelerden biri, 18 yaşına girmeden haftalar önce Keith'e 'gelin olmak üzere' hazırlandığını anlattı. Daniela'nın 6 kişilik ailesi, Raniere'in tarikatına katılmak için Meksika'dan ABD'ye taşındı ve Albany'ye yerleşti. Daniela ifadesinde şunları söyledi:

'LİDERE SUNULUP İLİŞKİYE GİRDİK'

"Daha önce kimseyle cinsel ilişkiye girmemiştim öpüşmemiştim bile. Keith'i de hiç bu şekilde düşünmemiştim ama üstü kapalı da olsa bazen benimle flört ettiğini anlayabiliyordum. Şimdi biliyorum ki, beni 'gelini olmaya' hazırlıyormuş. Öncü haftasında Rainere'e sunuldum, sonrasında ilişkimiz cinsel ilişkiye evrildi."

KİLO ALANLARA HAPİS CEZASI

Cinsel ilişki tarikatında korkunç bekaret itirafı: Beni gelini olmaya zorladı!

Tarikat üyelerinden 42 yaşındaki Lauren Salzman, Daniela'nın kilo aldığı için iki yıl boyunca bir yatak odasında tek başına hücre hapsine mahkum edildiğini anlattı. Daniela'nın, iki yıl boyunca Raniere'den başka kimseyi görmesine izin verilmedi.

CİNSEL İLİŞKİ VİDEOLARI

Cinsel ilişki tarikatında korkunç bekaret itirafı: Beni gelini olmaya zorladı!

Bu gruba katılmak isteyen kadınlar, kendileriyle ilgili çok gizli bir bilgiyi efendilerine verme şartıyla tarikata kabul ediliyordu. Bu şartın sebebi ise gerekirse bu bilgileri kadınlara karşı kullanmaktı. Bilgilerin arasında kendisinin ya da ailesinin cinsel ilişki sırasında çekilmiş fotoğrafları ve videoları da vardı.

EFENDİLERİNİN BAŞ HARFLERİNİ VÜCUTLARINA KAZIYORLARDI

Cinsel ilişki tarikatında korkunç bekaret itirafı: Beni gelini olmaya zorladı!

DOS grubunun üyeleri, Raniere'in isim ve soyisminin baş harflerini leğen kemiklerinin üzerine dağlayarak kazıyordu. Grubun diğer üyeleri, gruba yeni katılan kadınlara bu işlemi yaparken kamera kaydı da alınıyordu. Yaklaşık yarım saat süren bu işlem sırasında, K ve R harfleri vücutlarına kazınan 'köleler'in tamamen çıplak olması isteniyordu.

8Avukatından olay açıklama

Cinsel ilişki tarikatında korkunç bekaret itirafı: Beni gelini olmaya zorladı!

Raniere'in avukatlarından Mark Agnifilo, kadınların bu işleme gönüllü olarak katıldığını iddia etti. Agnifilo, videoları izlemeyi teklif ederek "Böylece kadınların buna zorlanıp zorlanmadığını, bunu isteyerek yapıp yapmadığını görmüş oluruz" dedi.