ZERRİN ÖZER VE MURAT AKINCI EVLİLİĞİNİN 36 SAATİ!

ZERRİN ÖZER VE MURAT AKINCI EVLİLİĞİNİN 36 SAATİ! 18 Haziran 2019 - 22:44 | Güncelleme:

Zerrin Özer'in önceki gün evlendiği ve dolandırıcı olduğu iddia edilen Murat Akıncı'nın birçok suçtan hapis yatan Adnan Oktar'ın örgütünde yer alan kediciklerle görüntüsü ortaya çıktı. Bu iddiaların ardı aslı kesilmemişken Zerrin Özer’den jet hızıyla bir hamle geldi, Özer jet hızıyla boşanma davası açtı.

Türk müziğinin usta ismi Zerrin Özer, yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu 34 yaşındaki sevgilisi Murat Akıncı ile önce gün Zekariyaköy'deki villasının bahçesinde evlendi. Nikâh görüntülerini gören birçok kadın, Akıncı'nın kendilerini dolandırdığını iddia etti. Hakkında birçok iddia bulunan Akıncı'nın son olarak Adnan Oktar'ın örgütünde olduğu iddia edildi. Bu iddiaların ardı arkası kesilmeyen gelişmelere Özer, jet hızıyla boşanma davası açtı.

Hafta içi her gün UçanKuş TV’de yayınlanan Magazin Merkezi programına Zerrin Özer’in menajeri canlı telefon bağlantısı gerçekleştirdi.

Zerrin Özer’in menajeri Kemal Aslan, boşanma dilekçesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Aslan, “ 2 gündür çıkan haberler Zerrin hanımı çok yıprattı. Karar tek taraflı değil birlikte alınmış bir karardır. Maddi ve manevi anlaşarak karşılıklı uzlaşarak evliliği noktalamaya karar verdiler"dedi

Sıcağı sıcağına yaşanan bu gelişmeler Türk halkını merak içinde bırakırken reklam mı, değil mi? sorusunu da akıllara getirdi.

UçanKuş’a bağlanan Aslan’ın açıklama yaparken itinalı davranması ve tarafların hukuki süreç içeresinde olduğunu belirtip konuyu yargının sonuçlandıracağını ifade etti.

Öte yandan Aslan’ın verdiği detaylarda Zerrin Özer’in çok yıprandığını ifadesi bu boşanmada ne kadar yara aldığının da gösterdi.

Aslan, açıklamalarının devamında, magazin basınına çıkan kadınların hiçbiri mahkemeye bir başvuruda bulunmamışlardır dedi.

 İddialara inanmadıysalar neden boşanmak istiyorlar? Sorusunaysa “ Ben inandım veya inanmadım buna yargı karar verecek. Kişisel haklara bir saldırı söz konusu oldu. Murat Bey bu konuda aklanacağı haklı olduğunu bize söyledi.  Buna adalet karar verecektir” şeklinde yanıtladı.