TABURCU OLDU AMA....

TABURCU OLDU AMA.... 19 Haziran 2019 - 00:59 | Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Murat Akıncı ile evlenen sanatçı Zerrin Özer, evlendiği adam hakkında çıkan ‘dolandırıcı’ iddiaları sonrasında boşanma kararı almıştı. Özer’in ani boşanması magazin kulislerinde bomba etkisi yaratırken, alınan son bilgilere göre; panik hastası olan Özer’in aniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


Evde fenalaşan Özer’in apar topar hastaneye kaldırılmasının ardından çok sayıda seveni de hastaneye koştu. Zerrin Özer’in sağlık durumu ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren Özer’in menajeri Kemal Aslan, “Zerrin Hanım 2-3 gündür büyük üzüntü içerisinde. Evde bayılmış. Krize girmiş. Yardımcıları bulmuş kendisini. Tansiyonu yükseliyor sürekli. Ambulansla buraya getirildi. Doktorlar tansiyonunu düşürüyor ama tekrar çıkıyor." açıklamasını yaptı.

Dilaltı aldığı ve tansiyonunun hala yüksek olduğu Zerrin Özer konuşmakta güçlük çekerken menejeri Kemal Aslan, konuyla ilgili kısa bir açıklama gerçekleştirdi.

Aslan, bugün yazılı bir basın açıklaması yaptığını belirtip tamamen konunun yargıda olduğunu dile getirdi. Murat Bey yardı yoluyla bir şekilde kendini anlatacak. Bu süreçte tansiyonu yükselmesi gayet normal kriz geçirdi, bu kararı almak kolay değil 2 günlük evliliği bitirmek kolay değil. Haklıyı, haksızı biz ayıramayız bunu adalet verebilir. Altınların çalınması sorulunca öyle bir terbiyesizlik söz konusu bile değil şeklinde konuştu

Sanatçı Zerrin Özer’in hastanesindeki tedavisinin ardından sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği söyledi.

İşte o anlar…