BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ! 8 Temmuz 2019 - 16:23 | Güncelleme:

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNENLER

1-YAĞMUR SARNIÇ – EMRE AŞIK

Boşanma davalarıyla uzun süredir konuşulan Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç, bu gündeme çocukları alet etmekle büyük tepki çekti.

Emre Aşık’ın icra yoluyla çocuklarını anne Yağmur Sarnıç’tan zorla alması, annenin çocuklarını bırakmak istememesi, çocukların feryat figanları…

Bu kadar da olmaz dedirten yaşananlar sonrasında Sarnıç ve Aşık’ı inenler listemizin ilk sırasında ağırlıyoruz.

2- HAMDİ ALKAN – SELEN GÖRGÜZEL

Bu iki ünlümüzün Enis Fosforoğlu’nun cenaze töreninde tabuta sarılarak fotoğraf çekmeleri-poz vermeleri büyük şaşkınlık yarattı.

Poz veren, Alkan’ın eşi Görgüzel, bu hareketi “belgesel için” yaptıklarını söylese de pek inandırıcı olamadı!.. O eski, bildiğimiz Hamdi Alkan’ın bu durumlara düşmesine üzülüyor ancak çifti inenler listemizin 2. sırasına alıyoruz.

3- ALİ KOÇ

Ali Koç başkanlığıyla yeni bir dönem bekleyen Fenerbahçe taraftarı büyük hüsranla karşılaştı.

Kulübün geçtiğimiz dönemlerde de borcu vardı ancak sportif anlamda asla bu kadar başarısız olmamıştı. Avrupa şampiyonluğu gören basket takımı bile bu sezon Türkiye’de Anadolu Efes’e mağlup oldu, kupayı kaybetti.

Büyük proje denilerek başlatılan “WinWin” projesinde de gereken paranın 4’te 1’ini ancak ulaşılabildi.

Yeni sezonla ümitle girilmesi beklenirken en büyük transfer, 40’ına merdiven dayayan Emre Belözoğlu oldu.

Kombine satışları bile dibe vurdu…

Durum böyle olunca Ali Koç, inenler listemizde 3.sırada yer buldu.

4- ÜNLÜ DAVALARI

Konuş konuş bitmiyor…

Savcı, hakim dayanmıyor. Son iki yıla bakınca ünlüler ve davaları gündemin en çok konuşulan konuları arasında.

Kimi hakaret, kimi onur kırıcı, kimisi de haklı olan bu davaları rafa kaldırıyoruz.

Davalarıyla mahkemeleri yok yere meşgul eden ünlüleri, inenler listemizin dördüncü sırasına alıyoruz.

5- ALEYNA TİLKİ

Genç, güzel ve yetenekli… Aleyna Tilki’yi kime sorsanız ortalama bu cevabı verir.

İşi gereği her adımı haber olan Tilki, son gittiği tatilde verdiği bikinili pozlarla olay oldu, yaptığı açıklama çocukça bulundu.

Daha yolun başında olan güzel şarkıcıyı, bikini gündemi ve devamında söyledikleriyle ilgili olarak inenler listemizin 5. sırasına şezlonguyla birlikte ağırlıyoruz.



ÇIKANLAR

1-CEM YILMAZ – DEFNE SAMYELİ

Cem ve Defne aşkı ilk günden bu güne istikrarlı bir şekilde devam etti. 

Aşk’ın çok ucuz kullanıldığı şu günlerde ikilinin davranışları ve istikrarları  bir çok kişiye örnek oldu.  Son tatilleriyle, şirin aşk pozlarıyla gündem olan çiftimizi, çıkanlar listemizin ilk sırasına alırken evlilik konusunu da artık gündemlerine alsalar diyoruz!..

2-SİNAN AKÇIL

Sinan Akçıl, Türk popunu başka bir yere taşıdı. Son olarak “Goy  Goy” şarkısıyla listeleri alt üst eden Akçıl, yazın habercisi şarkılarda bayrağı Serdar Ortaç ve Demet Akalın’dan aldı. Bu güne kadar yaptığı çalışmalarla rakiplerine açık ara fark atan Akçıl’ı çıkanlar listemizin 2. sırasında ağırlıyoruz.

3- MESUT ÖZİL – AMİNE GÜLŞE

Dünya çapında üne sahip Mesut Özil ve dünyalar güzeli Amine Gülşe, geçen günlerde bir ömür birlikte yaşamaya “Evet” dedi.  İkili, ilişkilerinde yalan yanlış iddialara meyil vermedi. Düğüne milyonlar harcayan Özil’in elinin bolluğu, Amine’nin ortamı çekip çevirmesindeki becerikliliği aşklarını taçlandırdı. Çiftimizi balayı tadında, çıkanlar listemizin 3. sırasına alıyoruz.

4- ALİŞAN – BUSE VAROL

Onları gören 41 kere maşallah demeden geçemiyor. Alişan ve Buse Varol evlendikten sonra sosyal medyanın en çok takip edilenleri arasına yükseldi, bir de nur topu gibi oğulları Burak oldu. Geçen günlerde doğum günü kutlayan Alişan’a, eşinin sürprizi çok konuşulmuştu… Aile kurumuna duydukları saygı ve gösterdikleri özenden dolayı Alişan ve Buse Varol çıkanlar listemizin 4. sırasında…

5- İBRAHİM KUTLUAY

Hep Demet Şener mi konuşacak?  Şimdi konuşma sırası İbrahim Kutluay da… Bir çıktı pir çıktı. “Babalık hakkım var” dedi. Haklı olduğu tarafları anlattı. Boşanma meselesinin görmediğimiz, bilmediğimiz detayları anlattı. Çok da iyi yaptı. Kutluay’ı cesaretinden dolayı çıkanlar listemizin 5. Sırasında ve babalar gibi ağırlıyoruz…