TOP MEKANLAR LİSTESİNDE NERELER VAR?

TOP MEKANLAR LİSTESİNDE NERELER VAR? 8 Temmuz 2019 - 16:31 | Güncelleme:

Uçankuş'un klasikleşen Top Mekanlar listesi yenilendi! Hangi mekanlar damga vurdu?

TOP MEKANLAR

1-FİKO OCAKBAŞI

Yeniköy’de açıldığı günden beri oldukça ilgi gören ve 1. senesini dolduran Fiko, Bodrum Yalıkavak’ta yazlık restoranını açtı. Balıkçıların olduğu Çökertme caddesindeki yazlık mekanda, deniz manzarası ve şahane gün batımıyla misafirlerini şımartan Fiko Ocakbaşı, yazın rehavetini atabileceğiniz en iyi mekanlar arasında.

2-KUŞLUK-ALAÇATI:

Alaçatı’da sabah-öğle şahane bir kahvaltı, akşamları ise modern meyhane havası ile Kuşluk, Alaçatı’da kısa zamanda kendine has bir yer edindi.

Sabahları doğal ürünlerle hazırlanan kahvaltıları enfes, akşamı da bir başka güzel… Kuşluk Alaçatı da bu özellikleriyle haftanın mekanları listesine girer…

3-WEST CAFE-GÖCEK-

West Cafe, Göcek'in sakin ve huzurlu dokusunu günün her saati aynı atmosferde yaşayabileceğiniz bir mekan… Akdeniz ve Türk mutfağından özel lezzetleri bulabileceğiniz West Cafe’de, özellikle de Fransız müzikleri eşliğinde kahvenizi yudumlar, yemeğinizi yerken ağaçlar altında bol bol fotoğraf çekip instagramda takipçilerinize o anları paylaşabilirsiniz.

4-PARK ŞAMDAN & THE BAR

Les Ottomans otelin rıhtımında bulanan mekan, eşsiz bir atmosfere sahip… Klasik Park Şamdan menüsünün yer aldığı mekan haftanın 7 günü açık… Ve tarzında Boğaz’da bir başka rakibi yok.

5-LA BOOM:

Yaz gelince havası değişen Emirgan’daki mekan cıvıl cıvıl oluyor. Çalışanlarının güler yüzü, içerideki dekor ve müdavimlerinin kalitesi La Boom’a ayrı bir hava katıyor.