EBRU ŞAHİN'DEN AKIN AKINÖZÜ YORUMU!

Hercai dizisinin sevilen oyuncusu Ebru Şahin, önceki akşam “Lider Marka Ödülleri” ödül törenine katıldı. Törende “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan Şahin, “Bu benim ilk ödülüm, çok mutlu ve heyecanlıyım” dedi. Dizideki rol arkadaşı Akın Akınözü ile yakaladıkları uyumdan da söz eden Şahin çarpıcı açıklamalarda bulundu!

23.07.2019 13:45:34

Ebru Şahin aldığı ödül sonrası heyecanını şu şekilde dile getirdi:

“Bu benim ilk ödülüm olacak, çok mutlu ve heyecanlıyım. Böyle bir ödüle layık görülmek onur verici. Ödül, bu meslekle uğraşan her insanın aklından geçmiştir. Hayalini kurmadım desem yalan olur “ dedi.

Hercai’nin başarısından çok mutlu olduklarını vurgulayan Şahin “Kısa bir zamanda güzel bir ailenin içine girdim, dizimizin başarısı ve insanların bizi sevmesinde de bu samimiyetimizin etkisi olduğunu düşünüyorum. Yurt içi ve yurtdışından çok misafirlerimiz oluyor. Sağ olsunlar çok tutkulu bir biçimde seviyorlar bizi. Bazen çekim yapmakta zorlanıyoruz. Hercai’de daha hiçbir sır açığa çıkmadı. Merakla izlemeye devam etsinler” açıklamasını yaptı.

Kendisine rol arkadaşı Akın Akınözü ile uyumu sorulan güzel oyuncu “Partner olarak çok yakıştırdı insanlar. Biz de o aşkı, samimi duyguları insanlara geçirebiliyorsak bu bizi motive eder. Miran ve Reyyan’ın güzel bir uyumu var. Çektiğim dizide yaşandığını bildiğim ve çok fazla mesaj aldığım hikayelerden bahsediyoruz Bir kadın olarak bunların sesi, kalbi, dili, görünümü olabilmek çok değerli. Her kadın kendinden ve etrafından korkmadan kendi içindekileri açığa çıkarmasını ve kendi ışığını görmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER