BATUHAN CİMİLLİ VE MELİS BUSE BETKAYAN BİRBİRİNE GİRDİ!

BATUHAN CİMİLLİ VE MELİS BUSE BETKAYAN BİRBİRİNE GİRDİ! 11 Eylül 2019 - 15:21 | Güncelleme:

Kısmetse Olur programıyla tanınan Batuhan Cimilli ve Melis Buse Betkayan sosyal medyada birbirine girdi. Batuhan Cimilli’nin, Melis Buse Betkayan’ı tehdit ettiği videolar şoke etti. Betkayan ise bu durumla ilgili ilk açıklamayı UçanKuş TV’ye yaptı!

Fenomen gelin adayı Melis Buse Betkayan ve fenomen damat adayı Batuhan Cimilli arasında neler oluyor?

Kısmetse Olur programında 1. olan Batuhan Cimilli ve Nur Erkoç programda evlenerek hayatlarını birleştirmişti.

İkilinin bu evliliğinden bir de çocukları oldu. Batuhan ve Nur geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı aldı ve evliliklerini bitirdi.

Batuhan Cimilli bu süreçte sosyal medyanın gündemine oturdu. Aynı programda tanıştığı Melis Buse Betkayan’la birbirine girdi. Betkayan’a çok ağır hakaret ve tehditlerde bulunan Cimilli bu sözleriyle büyük tepki aldı.

Cimilli’nin “Senin hayatını, soluğunu keserim… Kendini vurdurtma bana… Seni diri diri yakarım, senin canını alırım” dediği Melis Buse Betkayan ilk açıklamayı UçanKuş TV’ye yaptı.

Betkayan, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamada, “Bu ağır tehditler sonrası kendisine dava açıyorum. Onun söylediği hakaretler beni ilgilendirmiyor, önemsemiyorum. O bana o….. dedi diye ben o….. olmuyorum. Ama tehditleri çok ağır mahkemede görüşeceğiz” dedi.

İşte Batuhan Cimilli’nin o paylaşımı: