SANATÇILARA MÜJDE!

SANATÇILARA MÜJDE! 18 Eylül 2019 - 20:53 | Güncelleme:

Ünlü yapımcı ve prodüktör Polat Yağcı ve sanatçı dostları, Poll Production organizasyonu Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleşen Harbiye Açıkhava konserlerinin gelirini Arnavutköy’de yapılacak yeni Darülaceze’ye bağışladıklarını duyurdu.

Darülaceze'nin Arnavutköy'deki yeni merkezinde sanatçılar için kurulacak yaşam merkezi için Polat Yağcı önderliğinde bir araya gelen Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Sandal, Nükhet Duru, Deniz Seki, Rafet El Roman, Serdar Ortaç ve Murat Dalkılıç bir basın toplantısı düzenledi.

 

Darülaceze'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Polat Yağcı ‘Bir sohbet sırasında Darülaceze'nin Arnavutköy'deki yeni yerleşkesinin yapımını öğrendiğimde, sayın Cumhurbaşkanımıza, bu yerleşkede sanatçılarımız için de bir yer olup olamayacağını sordum. 'Tabii ki' cevabının ardından kendisinin gerekli talimatları vermesiyle ilk adım atıldı bu projede. Şimdi ise bizler üstümüze düşen görev için buradayız." dedi.

 

Geçmişten günümüze birçok değerli sanatçımızın maddi imkanlardan dolayı zor zamanlar yaşadıklarına işaret eden Yağcı, "Sanatçılar için bu tür projeler hep konuşuldu ama eyleme dönüşmesi kısmet olmadı diyelim. Artık onlar için bir kompleks var. Arnavutköy'de yapılacak olan olan yeni Darülaceze'de sanatçılar için de bir yaşam merkezi olacak" diye konuştu.

 

Geçtiğimiz günlerde Poll Production organizasyonu Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleşen Harbiye Açıkhava konser serisinden elde edilen bütün geliri bu projeye bağışlamaya karar verdiklerini ifade eden Yağcı, bu süreçte projeyi duyan sanatçıların da büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

 

Toplantıya katılan Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Sandal, Nükhet Duru, Murat Dalkılıç, Deniz Seki, Rafet El Roman, Serdar Ortaç ve Deniz Seki de projede yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, bütün sanatçıların, oyuncuların, yapımcıların ve organizatörlerin yardımlarını beklediklerini söyledi.

 

Basın toplantısının ardından Darilaceze’deki aşure etkinliğine katılan ünlü isimler aşure kazanının başına geçerek aşure dağıttı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.