ULTRASONDA ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜ!

ULTRASONDA ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜ! 21 Eylül 2019 - 18:59 | Güncelleme:

İngiltere’nin Swindon bölgesinde yaşayan bir çift, bebeklerinin ultrason görüntülerine baktıklarında şoke oldu. Görüntülerde bebeğin dışında bir figürün daha belirmesi sosyal medyayı salladı.

İngiltere’de Britainy Clark ve James Grouve çifti, doktorların kendilerine evlat sahibi olamayacaklarını söylediğinde yıkıldı. Doktorlar, Britainy’nin yumurtalıklarında doğuştan gelen bir rahatsızlık olduğunu ve hamile kalamayacağını ifade etmişti.

Fakat teşhisten sonra bir mucize gerçekleşti. Rahatsızlanan Britainy, muayene için doktora gitti ve hamile olduğunu öğrendi. Duydukları haberle göklere uçan çift ultrason filmi çektirdi.

12 haftalık bebeklerinin ultrason görüntüsünü ellerine alan çift şaşkına döndü. Görüntülerde bebeğin dışında bir figür daha vardı. Britainy, durumu hemen teyzesiyle paylaştı.

Bebeğin teyzesi ise görüntüdeki figürü bebeğe elini uzatmış bir insan yüzüne benzetti. Ultrason fotoğrafını sosyal medyada paylaşan genç anne adayı, ‘İşte benim bebeğim ve onun koruyucu meleği’ notunu düştü.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük kısmı çok güzel bir şans olduğunu ileri sürerken bir kısmı da ürkütücü buldu